Tovább a tesztautóra.

A nap videója: Ilyen hangja van a Veneno-nak

Írta: Szeifert Richárd 2013-08-14 08:00:01

Mindössze három darab Lamborghini Veneno-val ünnepelte meg idén ötven éves fennállását az olasz manufaktúra. Egyet végre nem csak fotókon lehet megnézni!

A Lamborghini Veneno-ról korábban már beszámoltunk, így most nem is fárasztalak a részletekkel titeket. A lényeg úgyis a következő videó, amin a különleges járgány látszik. Azért azt is érdemes megfigyelni, hogy milyen óvatosan kezelik az autót! Hiába, azért nem minden nap ül az ember egy 3 millió Eurót érő Lamborghiniben!Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél Te az első!


Kép csatolása Videó csatolása
Ajánlott cikkekX
 • Jön a dízel Focus ST

  Takarékos, dízel sportautó. Már megint. Hurrá!

 • 2015 legjobb autós Super Bowl reklámjai

  Itt vannak a 2015-ös Super Bowl legjobb autós reklámjai. Egy-kettő igazán sírva röhögős. Lesz egy ilyen kisebb meccs most vasárnap (február 1) az amerikai foci ligában (NFL), méghozzá a 49. Super Bowl. Ez a meccs az idény döntője, amit ebben az évben a New England Patriots és a Seattle Seahawks játszik le egymással.

 • 8 autó, amire mi költenénk a kormány 462 millióját

  A kormány 462 millió forintot költ idén autóparkjának lecserélésére. Látva a sok szép A8-at meg Multivant ez elég nagy summa. Elgondolkoztunk, hogy mi, autófetisiszták mit válogatnánk össze ennyi pénzből.

 • 4 gyerekkel olcsóbb a pályamatrica!

  Mint azt már sokszor leírtuk, több sebből is vérzik az új autópálya-díjfizetési rendszer. Az egyik ilyen az új D2-es kategória. Ebbe a kategóriába tartoznak a 3,5 tonna össztömeget meg nem haladó tehergépkocsik és a 7 személynél többet szállítható személyautók. Ezekre a gépjárművekre a 10 napos, a havi és az éves megyei matricák is a duplájába kerülnek mint a D1 kategóriáé.

 • Imádják a Shooting Brake-et a fiatalok és Orbán Viktor is!

  A Mercedes ’lifestyle’ kombi osztálya, mely hamarosan a CLA Shooting Brake-kel bővül, nagy népszerűségre tett szert a fiatalabb Mercedes vásárlók körében. Sőt mi több a magyar miniszterelnök is magasztalta az új modellt kecskeméti látogatása alkalmával.

Europe/Budapest => Europe/Budapest => CET => 23:33