Tovább a tesztautóra.
   
Már nálunk is kapható az Infiniti Q50 Már nálunk is kapható az Infiniti Q50
Rövidesen bajban lesz az Audi A4, a BMW 3, a Lexus IS és a Mercedes C-osztály, ugyanis megjelent egy új kihívó a szegmensben. Az Infiniti újdonságát, a Q50-est ráadásul már nálunk is bemutatták.
2013.09.24.
A nap videója: Vettel, Buemi, sikolyok, cipők. A nap videója: Vettel, Buemi, sikolyok, cipők.
A Red Bull Racing egyik szponzora egy meglehetősen ötletes promóciós videót készített a csapat két pilótájával, 10 önként jelentkezővel, és 20 pár cipővel.
2013.09.04.
Elkészült az első Infiniti Q50 Elkészült az első Infiniti Q50
Az Infiniti még decemberben bejelentette, hogy új név stratégiát vezet be. Minden szedán és kupé ezentúl Q, míg a crossoverek és SUV-k QX jelzést kapnak. Az első modell a Q50-es, ami nyáron érkezik a szalonokba.
2013.05.17.
Ezt a békát Vettelnek is le kellett nyelni! Ezt a békát Vettelnek is le kellett nyelni!
Az Infiniti Red Bull Racing csapata már Kínában tartózkodik és javában készülnek a hétvégi futamra. Mindenkinek megvan a maga feladata, így Sebastian Vettelnek is, akinek ráadásul új munkája akadt.
2013.04.11.
Ajánlott cikkekX
 • A Honda vezetést segítő asszisztenst mutatott be

  A CES2017 kiállításon mutatták be a Honda új fejlesztéseit. A technikai fejlesztéseknek hála, már motorozni sem kell tudni tökéletesen... A sajtóközleményt ezúttal változatlan formában közöljük

 • Alfa Romeo Giulia teszt és Playmate csemegék

  Hátsókerekes Alfával nyertem versenyt úgy, hogy most voltam életem első ilyen rendezvényén! :)

 • Egyedi DS modellek jönnek

  A DS a Párizsi Autószalonon mutatja be új szolgáltatását, amelynek keretében az ügyfelek teljesen az igényeikhez igazíthatják DS-ük külső és belső megjelenését

 • A nap videója: GYMKHANA NINE - Block új filmje

  2016 nagy év volt a Hoonigan Racing Division és Ken Block számára, aki az idei év már második Gymkhana videóját készítette el

 • Kombiterem - Ford Focus ST kombi TDCi teszt

  Óriási megtiszteltetés, ha elsőként kapunk meg egy tesztautót. Én azonban legalább ennyire örültem annak, hogy a Ford Focus ST-t az utolsó körére vihettem el. Így legalább az is kiderült, mennyire bírja a nyüstölést a sportverzió. Volt meglepetés.

www.tesztauto.hu / 185.80.49.31