Tovább a tesztautóra.
   
Ráncfelvarrósok - Hyundai i30 Wagon és i40 összevont teszt Ráncfelvarrósok - Hyundai i30 Wagon és i40 összevont teszt
A Hyundai nemrég frissítette két modelljét is. Az egyikben lehetetlen helyre került a kormányfűtés gombja, a másikban viszont továbbra is az egyik legjobb tárolóhely van a gyorskajának. Nemsokára kiderül az is, hogy melyik van az új i40-esben és melyik az ugyancsak ráncfelvarrott i30-asban
2016.04.13.
Felhajtós – Hyundai Tucson teszt Felhajtós – Hyundai Tucson teszt
Legyünk őszinték! Soha nem volt ennyire ismert a Hyundai, mint mostanában. Azt viszont nem értettem, miért kellett az ix35 nevet kukába dobni és visszahozni a Tucsont. Egy kollégám aztán választ adott rá
2016.01.15.
Kegyetlen hot hatch a Hyundaitól. Videóval! Kegyetlen hot hatch a Hyundaitól. Videóval!
Középmotor, hátsókerék-hajtás, 296 lóerő. Az RM-15 kódnevű koncepció még sok borsot törhet a Focus RS vagy Megane RS orra alá, ha valaha elkészül.
2015.04.08.
Gyári képeken az új Hyundai i20 Gyári képeken az új Hyundai i20
A gyáriak kiszivárogtattak pár fotót az új Hyundai i20-ról, amely még mindig nem nyújt rossz látványt, azonban bőven sportosabb formatervet vártunk tőle
2014.08.11.
Sportosabb külsőt kap az i20 Sportosabb külsőt kap az i20
Egész alapos betekintést nyerhetünk a következő generációs Hyundai i20 formatervébe, hiszen gyári rajzokon pózol, és kiderül, hogy az új nemzedék sokkal sportosabbnak mutatkozik, mint elődje
2014.08.01.
ÉLŐ ADÁS: Bemutatkozik a Hyundai WRC! ÉLŐ ADÁS: Bemutatkozik a Hyundai WRC!
Kedden délelőtt 11-kor mutatják be a Hyundai Motorsport új WRC versenyautóját, amit itt nálunk ÉLŐBEN nézhettek meg ti is!
2013.12.09.
A nap videója: Rajzolj autót! A nap videója: Rajzolj autót!
Amikor a lányom arra kért, hogy rajzoljak neki egy autót, és ledobott elém egy marék ceruzát, akkor csak vakartam a fejemet. De ezek után tudom, hogy mit és hogyan kell csináljak.
2013.08.01.
Hétvégi mozi: Zöld és mérges Hétvégi mozi: Zöld és mérges
Senki sem várta a Hyundaitól, hogy hátsókerekes sportkupék közt alkosson nagyot, így annál nagyobbat szólt Genesis megjelenése: nem csak megcsinálták, de még jó is lett.
2013.07.27.
Még maradhatott volna - Hyundai i30 Wagon tartósteszt vége Még maradhatott volna - Hyundai i30 Wagon tartósteszt vége
Elég nehezen viselem az utóbbi időkben, amikor vissza kell adni a tesztautókat. Már egy hét is elég ahhoz, hogy egészen otthonosan érezzem magam bennük. A Hyundai i30 Wagon azonban fél évig volt nálunk!
2013.07.16.
Már csak ez hiányzott - Hyundai Veloster Turbo teszt Már csak ez hiányzott - Hyundai Veloster Turbo teszt
Kevés a 140 lóerős Veloster? Ha van 800 ezer forint a családi kasszában, akkor még be lehet szerezni plusz 46 lovat. Meg néhány egyéb kiegészítőt.
2013.06.26.
Reszkess WRC, támad a Hyundai! Reszkess WRC, támad a Hyundai!
Úgy tűnik, hogy nemcsak a hétköznapi autózás területén akar babérokat aratni a Hyundai, hanem a technikai sportok világában is megméretteti magát. Ezt a szándékát eddig sem rejtette véka alá a gyár, hiszen az i20 WRC-t már bemutatták, de most néhány hónapnyi intenzív felkészülést követően a Hyundai Motorsport kivitte a műhelyből az autót, hogy megkezdje a modell gyakorlati tesztprogramját.
2013.05.29.
Ismerős tegnapról: Hyundai i30 használt teszt Ismerős tegnapról: Hyundai i30 használt teszt
Autós firkászként gyakran kérdeznek, érdemes-e tesztautót vásárolni, amiről én mindig akkurátusan lebeszélem az érdeklődőt. Volt azonban egy kivétel, és az Autómánia féléves tesztje után ismerős háztartásba került egy i30 kombi. Vajon milyen most, három év után?
2013.05.17.
Hétvégi mozi: i30 kombi az Autómániában Hétvégi mozi: i30 kombi az Autómániában
A Hyundai i30 kombi nem csak nálunk bizonyított, a gyönyörű színű tesztautóról korábban készült már részletes teszt videó is. Autós műsor az ebédhez!
2013.04.27.
Családi barát - Hyundai i30 kombi teszt Családi barát - Hyundai i30 kombi teszt
A Hyundai i30 tavaly bemutatott második generációja már nem elsősorban a pénztárcán keresztül akar vásárlókat fogni, egyszerűen csak jobb autó akar lenni, mint a többiek. Vajon lemérhető ez egy jól felszerelt dízel kombin?
2013.04.24.
Játéktojás felnőtteknek Játéktojás felnőtteknek
Valószínűleg a Hyundainál megirigyelték a gyerekeknek szánt édességet amiben ajándék is van és elkészítették a saját verziójukat, de felnőtteknek. A fura formájú járgányt E4U-nak hívják és megkapta a Szöuli Autókiállítás egyik díját is.
2013.04.06.
Welcome to Europe Grand Santa Fe! Welcome to Europe Grand Santa Fe!
Offenzívában a Hyundai! Genfben mutatta be az európai piacra szánt hosszú tengelytávú Grand Santa Fe-t, amely hat, igény szerint hétüléses verzióban érkezik.
2013.03.13.
A Hyundai nagyon készül a WRC részvételre A Hyundai nagyon készül a WRC részvételre
A Hyundai Motor Co. kialakulóban lévő WRC programjának sikeressége érdekében Michel Nandan személyében kijelölte a gyári csapat vezetőjét.
2013.01.14.
Szürke eminenciás - Hyundai i30 Wagon teszt Szürke eminenciás - Hyundai i30 Wagon teszt
A tesztautó esetében még a színválasztás is stimmel: tökéletesen utal az i30 kombi jellemére, legalábbis ezzel a motorral és felszereltséggel. Ez a szürkeség azonban nem akkora negatívum, mint gondolnánk: sokaknak éppen erre az árnyalatra lehet szükségük.
2012.12.12.
Háromajtós i30, Európa szájíze szerint Háromajtós i30, Európa szájíze szerint
Az új Hyundai i30 família harmadik, háromajtós tagja átdolgozott formával érkezik: új stílusjegyek az orron, a faron és az oldalfalon egyaránt
2012.09.21.
Hyundai nélkül nincs élet - Hyundai i30 Hyundai nélkül nincs élet - Hyundai i30
A Hyundai nemcsak az autógyártással, hanem rengeteg mindennel foglalkozik. Híradástechnikai eszközöket, konyhai kiegészítőket, buszokat, teherautókat és még ezerféle dolgot gyárt, sőt, a Hyundai pénzintézet a nevesebbek közé tartozik Dél-Koreában. Épp ezé
2012.04.13.
Bemutatkozott az új Hyundai Santa Fe Bemutatkozott az új Hyundai Santa Fe
A Hyundai a 2012-es New York-i Autókiállításon mutatta be a Santa Fe modell új generációját. A koreai gyár sikeres, nagyméretű szabadidőjárműve kívül és belül egyaránt megújult, új funkciókkal és új technológiával gazdagodott, továbbfejlesztett motorjai p
2012.04.13.
Hyundai Tripla5: korlátlan elkötelezettség Hyundai Tripla5: korlátlan elkötelezettség
Kevés gyártó mondhatja el magáról, hogy az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatásai legalább annyira különlegesek és sikeresek, mint termékei.
2012.03.11.
Ajánlott cikkekX
 • A Honda vezetést segítő asszisztenst mutatott be

  A CES2017 kiállításon mutatták be a Honda új fejlesztéseit. A technikai fejlesztéseknek hála, már motorozni sem kell tudni tökéletesen... A sajtóközleményt ezúttal változatlan formában közöljük

 • Alfa Romeo Giulia teszt és Playmate csemegék

  Hátsókerekes Alfával nyertem versenyt úgy, hogy most voltam életem első ilyen rendezvényén! :)

 • Egyedi DS modellek jönnek

  A DS a Párizsi Autószalonon mutatja be új szolgáltatását, amelynek keretében az ügyfelek teljesen az igényeikhez igazíthatják DS-ük külső és belső megjelenését

 • A nap videója: GYMKHANA NINE - Block új filmje

  2016 nagy év volt a Hoonigan Racing Division és Ken Block számára, aki az idei év már második Gymkhana videóját készítette el

 • Kombiterem - Ford Focus ST kombi TDCi teszt

  Óriási megtiszteltetés, ha elsőként kapunk meg egy tesztautót. Én azonban legalább ennyire örültem annak, hogy a Ford Focus ST-t az utolsó körére vihettem el. Így legalább az is kiderült, mennyire bírja a nyüstölést a sportverzió. Volt meglepetés.

www.tesztauto.hu / 185.80.49.31