Tovább a tesztautóra.
   
Tesztauto Enciklopédia I. - Hogyan nevezik el a Ferrarikat? Tesztauto Enciklopédia I. - Hogyan nevezik el a Ferrarikat?
Enciklopédiánk tele van olyan döbbenetesen érdekes infókkal az autózás világából, melyeknek valószínűleg soha semmi hasznát nem veszed.
2016.01.07.
La Ferrari az esős Spa-ban La Ferrari az esős Spa-ban
44AZzDFnv1s
2015.03.23.
Ferrari okozza a balesetet ebben az utcai versenyben Ferrari okozza a balesetet ebben az utcai versenyben
Az utcai versenyzés rohadt izgalmas. Ezt még azok is elismerik, akik azt is elítélek, aki hallott olyanról, hogy valaki egyszer csinált ilyet. Ennek ellenére nagyon veszélyes. Sőt ami a legrosszabb, hogy nem csak a saját életét kockáztatja a sofőr hanem a többi közlekedőét is. Ebben a videóban is egy vétlen autós is károsul.
2015.02.05.
Megérkezett a Ferrari pálya-kabriója Megérkezett a Ferrari pálya-kabriója
A kupé 458 Speciale mellé megérkezett annak nyitott változata is, amely hasonlóan kemény pályaélményeket képes okozni, mint csukott testvére, hiszen nem sokkal nehezebb
2014.09.26.
Ellopni ugyanazt a Ferrarit kétszer? Itt a példa Ellopni ugyanazt a Ferrarit kétszer? Itt a példa
Nem sokan mernek ellopni egy Ferrarit, de a Kaliforniai Eranie Hooks nem csak egyszer, hanem kétszer lopta el ugyanazt a 458 Spidert
2014.09.15.
Így hálálja meg a Ferrarid, ha hülye vagy Így hálálja meg a Ferrarid, ha hülye vagy
Ha valaki nagyon nem tudja kezelni az erős autókat, vagy csak semmi tapasztalata nincs, az először miért a szűk utcán próbálja, ahol egy kis megcsúszás sem fér bele? Mert hülye
2014.09.09.
Na ez az igazán durva Ferrari koncepció Na ez az igazán durva Ferrari koncepció
Mit szólnának egy hiper-Ferrarihoz, amely 1200 lóerős és 500 km/óra a végsebessége? Nekünk nagyon tetszene, akárcsak az autó hihetetlenül vad külseje. Kár, hogy csak egy elképzelés
2014.08.22.
Eladó az egyik világbajnok Forma 1-es Ferrari Eladó az egyik világbajnok Forma 1-es Ferrari
Hogyha nagy Forma 1 rajongó vagy, és hatalmas vagyont halmoztál fel az évek során, akkor itt van számodra a tuti üzlet, ugyanis eladó sorba került az egyik F2001-es Ferrari
2014.07.28.
Megújul a kis Ferrari Megújul a kis Ferrari
Jövő tavasszal mutatja be a Ferrari a California újabb változatát. A sportkocsi továbbra is összecsukható keménytetővel készül majd, viszont duplaturbós változata is lesz.
2013.12.30.
Párizsi száguldás 1976-ból, Claude Lelouch rendezésében. Párizsi száguldás 1976-ból, Claude Lelouch rendezésében.
Legendás film. Nem is igazi autóbuzi az, aki még nem látta. Itt az idő bepótolni, vagy újra borzongani a sebbeség és a hang miatt.
2013.11.30.
A nap videója: Ferrari 288 GTO a tanyán A nap videója: Ferrari 288 GTO a tanyán
Kedvenc kőgazdag, tanyasi autóbuzi csapatunk újabb filmmel rukkolt elő. Most egy Ferrari 288 GTO került a kezeik közé. 400 ló, dupla turbó, V8. Sírok!
2013.11.14.
A nap videója: elugrani kenyérért A nap videója: elugrani kenyérért
Vannak autók, amiket akkor is használunk, ha nem lenne feltétlen szükséges. Nem azért, mert keveset fogyaszt, vagy olyan kényelmes. Hanem azért, mert még a boltba menni is élmény velük.
2013.10.11.
A nap videója: Kobajasi égése Moszkvában A nap videója: Kobajasi égése Moszkvában
Kamui Kobajasi legrosszabb rémálma vált valóra Moszkvában. A Ferrari F1-es csapatával bemutatózott, amikor falra kente a versenyautót.
2013.07.23.
A nap videója: Horrorbaleset Ferrarival, 300-zal. A nap videója: Horrorbaleset Ferrarival, 300-zal.
A most következő videót csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk. Egy elképesztően brutális baleset történt Suzukában.
2013.06.06.
A nap videója: Alonsótól lassú köröket kértek A nap videója: Alonsótól lassú köröket kértek
A tévétársaságok kamerái előtt mindig kimérten viselkedő, hűvös profizmust sugárzó Fernando Alonsóról is kiderült, hogy hús-vér ember, aki nem mindig képes engedelmeskedni a parancsoknak. Vannak pillanatok, amikor a mélyben megbúvó gyermeki énje veszi át az irányítást a cselekedeti fölött.
2013.04.11.
A nap videója - dögös vörös A nap videója - dögös vörös
Az automobil, ha jól csinálják: művészet. Nem véletlen hát, hogy annyi sikeres művészt ihletett már meg, és az sem, hogy ha egy művész sokra viszi, gyakran kifejezetten jó ízléssel választ autót magának.
2013.03.13.
A csúcs-Ferrari, és első videója A csúcs-Ferrari, és első videója
A 83. Genfi autószalonon rengeteg újdonságot láthatunk idén is. A Ferrari standján is nagy volt a tülekedés, amikor a vadonatúj csúcsgépet bemutatták.
2013.03.06.
Rekordeladások a Ferrarinál Rekordeladások a Ferrarinál
A 2012-es év minden tekintetben rekord esztendő volt Maranellóban. Soha eddig nem adtak el ennyi új Ferrarit, mint amennyi gazdára talált 2012-ben. Az összes bevétel majdnem eléri a 2,5 milliárd Eurót.
2013.02.19.
Ajánlott cikkekX
 • A Honda vezetést segítő asszisztenst mutatott be

  A CES2017 kiállításon mutatták be a Honda új fejlesztéseit. A technikai fejlesztéseknek hála, már motorozni sem kell tudni tökéletesen... A sajtóközleményt ezúttal változatlan formában közöljük

 • Alfa Romeo Giulia teszt és Playmate csemegék

  Hátsókerekes Alfával nyertem versenyt úgy, hogy most voltam életem első ilyen rendezvényén! :)

 • Egyedi DS modellek jönnek

  A DS a Párizsi Autószalonon mutatja be új szolgáltatását, amelynek keretében az ügyfelek teljesen az igényeikhez igazíthatják DS-ük külső és belső megjelenését

 • A nap videója: GYMKHANA NINE - Block új filmje

  2016 nagy év volt a Hoonigan Racing Division és Ken Block számára, aki az idei év már második Gymkhana videóját készítette el

 • Kombiterem - Ford Focus ST kombi TDCi teszt

  Óriási megtiszteltetés, ha elsőként kapunk meg egy tesztautót. Én azonban legalább ennyire örültem annak, hogy a Ford Focus ST-t az utolsó körére vihettem el. Így legalább az is kiderült, mennyire bírja a nyüstölést a sportverzió. Volt meglepetés.

www.tesztauto.hu / 185.80.49.31