Tovább a tesztautóra.
   
Narancs, olíva, szőlő.... és Duster Narancs, olíva, szőlő.... és Duster
Provance legendás szépsége festőket, dalszerzőket, szerelmeseket és persze Hollywoodot is megihlette már, azt azonban nem hittem volna, hogy a Duster is ennyire otthonos arrafelé.
2013.11.11.
A Daciánál gáz van!- Dacia Duster 1.6 LPG A Daciánál gáz van!- Dacia Duster 1.6 LPG
Baltával faragták, mégis egyéniség, egyre többen választják és most már itt van alternatív hajtással is. Dacia Duster LPG.
2013.09.27.
Nem is annyira gázos, azaz mégis - Dacia Logan 1.2 LPG Nem is annyira gázos, azaz mégis - Dacia Logan 1.2 LPG
Egy héten keresztül hajtottam, és csak 15 liter benzin fogyott, nagyjából 600 kilométer alatt. 2,5 liter 100 kilométerenként.
2013.09.11.
Aktualizálták a Dacia Dustert Aktualizálták a Dacia Dustert
Nem volt szükség óriási beavatkozásokra a Dacia Duster frissítésekor. Az utóbbi évek egyik legőszintébb autóján ezért pont csak annyit változtattak, hogy egy kicsit aktuálisabb legyen.
2013.08.30.
Tovább bővül a Logan család Tovább bővül a Logan család
A Dacia komolyan felrázta az olcsó, de praktikus autók piacát. A család- és pénztárca barát modellek most egy felfrissített taggal bővülnek, jön ugyanis az új Logan MCV.
2013.08.19.
A legőszintébb autó - Dacia Sandero Stepway teszt A legőszintébb autó - Dacia Sandero Stepway teszt
Lehet, kissé régimódi vagyok, de időnként szeretek CD-t hallgatni az autóban. A Dacia Sandero Stepwayben viszont nem tudtam. Nem azért, mert nincs benne fejegység, hanem mert nem pendrive-on vittem magammal zenét. Igen, egy Daciáról beszélek.
2013.07.30.
Egy dokkmunkás rabja lettem - Dacia Dokker 1.5 dCi teszt Egy dokkmunkás rabja lettem - Dacia Dokker 1.5 dCi teszt
Egy olcsó, strapabíró dobozos kisáruszállító jó dolog. A raktérbe szorulni viszont először komikus, aztán pedig bosszantó.
2013.07.15.
Biztonságban is fejlődött a Dacia Biztonságban is fejlődött a Dacia
A második generációs Dacia Sandero védelmi rendszere négycsillagos minősítést kapott az Euro NCAP töréstesztjén. Ebben is felülmúlja elődjét.
2013.06.30.
Autómánia: Dacia Lodgy Autómánia: Dacia Lodgy
Az Autómánia filmje a Dacia Lodgyról.
2013.04.28.
Dacia Lodgy rövidfilm Dacia Lodgy rövidfilm
A Dacia Lodgy tágas és strapabíró anyagokból készült. Ráadásul az ülések egyszerűen mozgathatók, mindössze néhány kart és zsineget kell meghúzni. Mindet nem tudjuk megmutatni, de néhány bekerült a Dacia Lodgy rövidfilmjébe.
2013.04.25.
Baguette á la Dacia Baguette á la Dacia
Ha bő 10 évvel ezelőtt azt mondja valaki, hogy kisautó áráért kaphatunk 7 személyes egyterűt, valószínűleg borogatást kérünk az illetőnek. Tavaly azonban valósággá vált a jóslat, ugyanis megjelent a Dacia Lodgy.
2013.04.25.
Kétmillió alatt - Dacia Logan menetpróba Kétmillió alatt - Dacia Logan menetpróba
A Dacia Logan igazi sikertörénet. Valószínűleg senki sem gondolta volna 10 évvel ezelőtt, hogy nagy autógyárak fedezik fel maguknak újra az autót, mint kizárólag használati tárgyat. Ehhez persze kellett egy gazdasági válság, és a Dacia Logan koncepciója.
2013.02.21.
A Dacia Lodgy is az árával versenyez A Dacia Lodgy is az árával versenyez
A Dacia Lodgy tipikusan az az autó, aminek a bemutatását hátulról, a csomagtér felől kell kezdeni, és a műszaki paraméterek előtt el kell hangozzon az autó ára. Az új kompakt buszlimuzin már 2.490.000 Forinttól elvihető.
2012.05.26.
Ajánlott cikkekX
 • A Honda vezetést segítő asszisztenst mutatott be

  A CES2017 kiállításon mutatták be a Honda új fejlesztéseit. A technikai fejlesztéseknek hála, már motorozni sem kell tudni tökéletesen... A sajtóközleményt ezúttal változatlan formában közöljük

 • Alfa Romeo Giulia teszt és Playmate csemegék

  Hátsókerekes Alfával nyertem versenyt úgy, hogy most voltam életem első ilyen rendezvényén! :)

 • Egyedi DS modellek jönnek

  A DS a Párizsi Autószalonon mutatja be új szolgáltatását, amelynek keretében az ügyfelek teljesen az igényeikhez igazíthatják DS-ük külső és belső megjelenését

 • A nap videója: GYMKHANA NINE - Block új filmje

  2016 nagy év volt a Hoonigan Racing Division és Ken Block számára, aki az idei év már második Gymkhana videóját készítette el

 • Kombiterem - Ford Focus ST kombi TDCi teszt

  Óriási megtiszteltetés, ha elsőként kapunk meg egy tesztautót. Én azonban legalább ennyire örültem annak, hogy a Ford Focus ST-t az utolsó körére vihettem el. Így legalább az is kiderült, mennyire bírja a nyüstölést a sportverzió. Volt meglepetés.

www.tesztauto.hu / 185.80.49.31