Tovább a tesztautóra.
   
Egyedi DS modellek jönnek Egyedi DS modellek jönnek
A DS a Párizsi Autószalonon mutatja be új szolgáltatását, amelynek keretében az ügyfelek teljesen az igényeikhez igazíthatják DS-ük külső és belső megjelenését
2016.09.27.
A DS5 facelift is megvillant A DS5 facelift is megvillant
A frissített DS5 új dizájnt, motorokat és technológiákat kap. Pontokba szedtük nektek, hogy mik a legfontosabbak.
2015.02.16.
C1 Urban Ride, a mai francia divat C1 Urban Ride, a mai francia divat
Manapság nagy divat a normál autók terepjárósítása mindenféle méretben, így már a városi kisautóknak is léteznek emelt változataik, ahova most a Citroen is belépett
2014.09.23.
Friss és üde: Citroen C-XR Friss és üde: Citroen C-XR
A Citroen nagyon ráfeküdt az izgalmas tanulmányautók bemutatására, amelyet újdonságuk, a C-XR is alátámaszt
2014.04.23.
Citroen C4 Cactus - A bénák öröme Citroen C4 Cactus - A bénák öröme
Hányszor verte már oda a beton virágtartónak az kocsiajtót valamelyik családtag? Sokszor? Nálunk is. De most itt egy megoldás, ami még egy belénk fúródó kerékpárost is kivédhet. Na meg persze ezen kívül még számos érdekességet tartogat a Cactus a Citroentől.
2014.02.11.
A nap videója: példakép A nap videója: példakép
Egy hős. Egy hős kell nekem. Egy hős, aki megmutatja, hogy a lóerő semmi, a nyomaték smafu, hogy mindegy hol hajt: csak a sofőr számít.
2014.01.31.
A sutyerák, a tornász, a fekete ló és a négy autó. A sutyerák, a tornász, a fekete ló és a négy autó.
Rendhagyó sajtótájékoztatót tartott a Citroen Hungária, amin élőben kapcsolták a Citroen Racing versailles-i központját.
2013.12.18.
Egy karrier utolsó percei - Loeb bukása Egy karrier utolsó percei - Loeb bukása
Az Elzász Rally mai első szakaszán a kilencszeres világbajnok a fák közé repült. Videó!
2013.10.06.
Sébastien Loeb emlékei... Sébastien Loeb emlékei...
Egy kilencszeres rally világbajnoknak rengeteg emléke van pályafutásáról. Ezeket pedig megosztja veletek. Vigyázat, a cikkben rengeteg állati jó videó látható!
2013.10.02.
Robotzsaru, új platformon - Citroen C4 Picasso bemutató Robotzsaru, új platformon - Citroen C4 Picasso bemutató
Képről és filmről már ismertem, de az élő találkozás mégis meghökkentő volt. Ez tényleg úgy néz ki, mint a 80-as években elképzelt XXI. századi autó.
2013.09.06.
Autómánia: Citroen C4 Picasso Autómánia: Citroen C4 Picasso
Ma az új C4 Picasso bemutatóján jártam, de amíg megírom a beszámolómat az újdonságról, jöjjön két film az elődről.
2013.09.05.
Hétvégi Mozi: nem félünk a törpétől Hétvégi Mozi: nem félünk a törpétől
A forró ferdehátú műfaj komoly részben a látványról is szól: vagánynak kell látszania a kocsinak, nem elég, ha gyors. A Citroën ezt persze pontosan tudja.
2013.08.17.
A nap videója: Haverok, buli...WTCC? A nap videója: Haverok, buli...WTCC?
A Citroën nem veszi tréfára a dolgot, ha már egyszer elindulnak a WTCC-ben, rendesen beleállnak a témába. Mondjuk a két pilóta összesen 12 világbajnoki címére lehet építeni...
2013.08.15.
1,6-os turbómotor a Citroen C-Elysée-ben, 380 lóerővel. 1,6-os turbómotor a Citroen C-Elysée-ben, 380 lóerővel.
380 lóerős változat készült a Citroen C-Elysée-ből. De vajon mi a célja ezzel a francia gyártónak?
2013.07.31.
Szél, sebességgel: itt a DS3 Cabrio Racing Szél, sebességgel: itt a DS3 Cabrio Racing
A hétvégi Goodwood Festival of Speed látványos keretei közt mutatkozik be a DS3 legújabb verziója, melyet nyugodtan hívhatunk csúcsmodellnek is.
2013.07.11.
Legszebb férfikorban: ünnepel a Méhari Legszebb férfikorban: ünnepel a Méhari
45 éve látott napvilágot a Citroën Méhari, mely még a franciák súlyos ötletekben gazdag történelmében is kiemelkedően elmebeteg, de talán pont emiatt: működött.
2013.05.16.
Már csak ez kellett - Megvan Kazár Miklós első miskolci arany serlege Már csak ez kellett - Megvan Kazár Miklós első miskolci arany serlege
Kazár Miklós és Szőke Tamás, a Maximmun Racing Team kettőse a hétvégén Eger után ismét a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel. A páros ezúttal a Miskolc Rallyn utasított mindenkit maga mögé. Kazár Mikinek ez azért is fontos, mert ő hazai pályán, otthoni közönség előtt győzött.
2013.05.14.
A Citroen izéje-Citroen C-Elysée 1.6 HDi A Citroen izéje-Citroen C-Elysée 1.6 HDi
Dübörög az olcsó autók piaca és a gyártók egyre-másra dobják ki modelljeiket. Vagy úgy, hogy egy meglévő típust támasztanak fel hamvaiból vagy úgy, hogy egy teljesen új nevet kreálnak az újdonságnak. Az utóbbihoz tartozik a Citroen C-Elysée.
2013.05.07.
Citroen C-Elysée rövidfilm Citroen C-Elysée rövidfilm
A Citroen C-Elysée durván betámadta a piacot. Kényelmes, tágas, hatalmas csomagtérrel rendelkezik, és a költségtakarékos megoldások közül a szebbek táborát erősíti. Jöjjön pár fontos dolog az autóról mozgóképben .
2013.04.16.
Francia típusú találkozás - Citroën C-Elysée 1,2 VTi Francia típusú találkozás - Citroën C-Elysée 1,2 VTi
A franciák kétségtelenül a gasztronómia nagyjai. Ha azonban a reggeliről van szó, szeretik a dolgokat egyszerűen elintézni. Kávé, kenyér és valami kenhető, mindössze ennyire van szükségük. Vajon a Citroën új puttonyosukra is illik ez a recept? Lássuk.
2013.04.16.
Újabb Citroën DS jön Újabb Citroën DS jön
A valódi leleplezést a Shanghaji Autószalonra tartogatja a francia gyártó, de addig is biztosít alapanyagot a pletykákhoz. Álló- és mozgóképen már látható a Citroën DS Wild Rubis Concept.
2013.04.12.
Padlógázzal a győzelemig Padlógázzal a győzelemig
Bár az utolsó etapon már nem kellett volna végig taposni, Kazár Miklós mégsem vett vissza a tempóból és társával, Szőke Tamással a szezonnyitó versenyt majdnem 45 másodperces előnnyel nyerték meg.
2013.04.09.
9. Eger Rally: Kazárék a dobogó legfelső fokán 9. Eger Rally: Kazárék a dobogó legfelső fokán
Kiegyensúlyozott versenyzéssel sikerült megszerezni a legjobb helyezést a hétvégén a magyar rally bajnokság nyitó versenyén, a 9. Eger Rallyn a Kazár-Szőke párosnak. Eddig tehát jól bevált az új autó.
2013.04.07.
Eger Rally: Kazárék igyekeznek a közönségnek is megfelelni Eger Rally: Kazárék igyekeznek a közönségnek is megfelelni
A ma esti rajtceremóniával kezdetét vette a 2013-as hazai rally szezon. A holnap délelőtt lazítással telik, de délután háromkor felbőgnek a motorok.
2013.04.05.
Nyáron jön az új Picasso Nyáron jön az új Picasso
Elegáns vonalaival a C4 Picasso nem tűnik öregnek – mégis eljött a frissítés ideje. Genfben bemutatkozott az utód, és immár az adatait is nyilvánosságra hozták a franciák.
2013.04.02.
Sebastien Loeb autója a magyar bajnokságban Sebastien Loeb autója a magyar bajnokságban
A tavalyi problémák szerencsére idén - legalábbis eddig  - nem jelentkeztek, így április 5-én terv szerint elindul a magyar rallybajnokság az Eger Rallyval. A 84 nevezett páros között érdekes autókkal is találkozhatunk. Itt van egyből a tavalyi bajnok új versenygépe.
2013.03.26.
Léghajtásos Citroën? Léghajtásos Citroën?
Az valószínűleg nem képezheti vita tárgyát, hogy a francia márka mindig is kissé különc volt az autógyártásban. Legújabb ötletük is olyan, hogy ha nem sajtóközleményben kapjuk, hoaxot kiáltanánk.
2013.02.20.
Kis piros hátizsák - Citroën C1 teszt Kis piros hátizsák - Citroën C1 teszt
A Citroën legkisebb modellje annyira pici, hogy ha óvatlanul, a biztonsági öv kikapcsolása nélkül szállunk ki belőle, csak a járókelők meglepődött arcát látva jövünk rá, hátizsákkal baktatunk a főváros járdáin.
2013.02.19.
Különc konfekcióban. Citroen C5 Tourer teszt Különc konfekcióban. Citroen C5 Tourer teszt
Általánosan elfogadott nézet, hogy a hétköznapi autók ma már mind egyformák. Szerencsére azért még akad olyan, aki szívesen LSD-ző úri szabónál készítteti az egyenruhát.
2013.02.14.
Az X-faktor - Citroen Berlingo XTR 1.6 HDi Az X-faktor - Citroen Berlingo XTR 1.6 HDi
Benned egy hatalmas X van. Illetve a nevedben. De vajon mit is jelent ez? Általában terepezési képességet. Vajon itt is?
2013.01.24.
Ezt láttuk az utcán: Citroen SM Ezt láttuk az utcán: Citroen SM
A ritkaságok köztünk járnak. Rattenschule kolléga egy Citroen SM-et fotózott a Krisztina körúton.
2012.12.07.
Nem a minőségen spórol - Citroën C4 1,6 e-HDi Exclusive Nem a minőségen spórol - Citroën C4 1,6 e-HDi Exclusive
Az extravagáns DS3 után egy egyszerű C4 is mély nyomokat hagyott bennem. Nem, nem olyanokat, amelyeket a közvetlenül lefekvés előtt elfogyasztott csülkös pacal okoz - nem rémálmaimban kísért. Ezt is a kellemes emlékek között raktározom.
2012.11.04.
Ha olcsó lesz, jó lesz. Citroën C-Elysée menetpróba Ha olcsó lesz, jó lesz. Citroën C-Elysée menetpróba
A címben olvasható mondattal válaszoltam a Citroën alkalmazottak kérdéseire, amikor azt firtatták Barcelonában, a nemzetközi tesztvezetésen, hogy jó-e a C-Elysée. Sajnos egy franciának egyszerűen lehetetlen elmagyarázni, hogy nálunk nagyon sok esetben egyáltalán nem számít semmi az áron kívül.
2012.10.20.
Ledobja a textilt a francia - videóval Ledobja a textilt a francia - videóval
A Citroen DS3 eddig is nagy kedvencünk volt, egy parádésan összerakott kisautó, izgalmas variálhatósággal, kreatív formavilággal. Most a franciák egy kis textillel megbolondítják az autót, ami innentől kezdve a Mini kabrióinak is konkurenciája lesz.
2012.09.05.
Nem menekülsz! - Citroën DS3 Ultra Prestige teszt Nem menekülsz! - Citroën DS3 Ultra Prestige teszt
A prémium kisautók megvásárlása nehezen magyarázható racionális érvekkel. Az apróságok szemfényvesztő módon édesgetik magukhoz a potenciális vevőket, akiknek nehezebb a szabadulás, mint légynek a pók hálójából. A Citroën DS3 is mestere a delejezésnek.
2012.06.20.
A Citroen első fecskéje A Citroen első fecskéje
A Citroen a DS név feltámasztásával egyre-másra bocsátja ki az újabb és újabb modelljeit. Az offenzíva a DS3 életre hívásával kezdődött, aztán folytatódott a DS4-el és most itt van a DS5 is, amiből egy hybrid változatot sikerült magamévá tennem.
2012.05.02.
Ajánlott cikkekX
 • A Honda vezetést segítő asszisztenst mutatott be

  A CES2017 kiállításon mutatták be a Honda új fejlesztéseit. A technikai fejlesztéseknek hála, már motorozni sem kell tudni tökéletesen... A sajtóközleményt ezúttal változatlan formában közöljük

 • Alfa Romeo Giulia teszt és Playmate csemegék

  Hátsókerekes Alfával nyertem versenyt úgy, hogy most voltam életem első ilyen rendezvényén! :)

 • Egyedi DS modellek jönnek

  A DS a Párizsi Autószalonon mutatja be új szolgáltatását, amelynek keretében az ügyfelek teljesen az igényeikhez igazíthatják DS-ük külső és belső megjelenését

 • A nap videója: GYMKHANA NINE - Block új filmje

  2016 nagy év volt a Hoonigan Racing Division és Ken Block számára, aki az idei év már második Gymkhana videóját készítette el

 • Kombiterem - Ford Focus ST kombi TDCi teszt

  Óriási megtiszteltetés, ha elsőként kapunk meg egy tesztautót. Én azonban legalább ennyire örültem annak, hogy a Ford Focus ST-t az utolsó körére vihettem el. Így legalább az is kiderült, mennyire bírja a nyüstölést a sportverzió. Volt meglepetés.

www.tesztauto.hu / 185.80.49.31