Tovább a tesztautóra.
   
Subaru WRX STI Gymkhana Subaru WRX STI Gymkhana
Nincs is jobb mint a turbós négyhengeres boxer buborgása.
2015.04.08.
Félszerzetet csináltak a WRX STI-ből Félszerzetet csináltak a WRX STI-ből
Érdekes elgondolás egy négyajtós családi szedánt kabrióvá alakítani, főleg hogy a gyár soha még csak meg sem próbálta azt. Itt az egyik “legszebb" gyöngyszem, az Impreza WRX STI.
2014.09.06.
Kivégezhetik a BRZ-t... Kivégezhetik a BRZ-t...
Amilyen hirtelen jött, olyan gyorsan vége is lehet a Subaru BRZ pályafutásának, hacsak a Toyota a turbósítás mellett nem dönt
2014.06.24.
A nap videója: derült égből Leone A nap videója: derült égből Leone
Én már rég el is feledtem. Sokan eleve nem is tudták, hogy létezett. Erre itt ez a kis filmecske, hogy feltépje a sebeket....
2013.11.13.
Hétvégi mozi: erdőjárás Hétvégi mozi: erdőjárás
Bemutatkozásakor különleges „bakancs” volt, ma már viszont csak egy a családi SUV-ok közül a Subaru Forester. A hajtása azonban továbbra is extravagáns.
2013.08.31.
Itt az új boxer-hibrid a Subarutól Itt az új boxer-hibrid a Subarutól
Bár tanulmányautóinak többségét hibridhajtással mutatta be az utóbbi időkben a Subaru, az első szériagyártású változat csak most készült el. De sajnos egyelőre úgy néz ki, hogy Európában látni sem fogjuk.
2013.06.28.
A nap videója: Legendás Subaruk A nap videója: Legendás Subaruk
Valószínűleg abban soha sem fogunk egyetérteni, hogy melyik motornak van a legszebb hangja a világon! Az viszont vitathatatlan, hogy az igazi autórajongók megvesznek a hörgő-fújtató-csattogó rally autókért. Ma a kilencvenes évek egyik legendás járgányát hallgathatjuk versenyzés közben.
2013.05.09.
A nap videója: A világ legizgalmasabb útjai - Okinawa A nap videója: A világ legizgalmasabb útjai - Okinawa
Valószínűleg csak kevés sofőr akad a világon, aki ne szeretne szerpentineken kanyarogni. Ilyenkor még a gyengébb autók is tudnak villantani egy nagyot, feltéve ha megfelelő a pilóta technikája. A mai kisfilmben ugyan nem egy ilyen járgány teker végig kanyarról kanyarra, de itt most nem is ez a lényeg!
2013.05.02.
Ez akár csúnya is lehetett volna! Ez akár csúnya is lehetett volna!
Akárcsak nálunk, a világ más pontjain is akadnak olyan sofőrök, akik rendkívül nagy önbizalommal rendelkeznek. Egy Subaru Impreza WRX volánja mögött talán még érthető is, de azért egy Chevrolet Corvette legyalázásához kicsit több erő kéne. Meg üzemanyag.
2013.04.30.
Impreza legyek, vagy Forester? Subaru XV 2.0 D teszt Impreza legyek, vagy Forester? Subaru XV 2.0 D teszt
Persze, persze, inkább Impreza. Hiszen az új XV szabadidőautó gyakorlatilag a kompakt modell, csak emelt hassal. De akkor miért nem az a neve? És tudja mindazt, amit egy Impreza?
2012.12.07.
Ajánlott cikkekX
 • A Honda vezetést segítő asszisztenst mutatott be

  A CES2017 kiállításon mutatták be a Honda új fejlesztéseit. A technikai fejlesztéseknek hála, már motorozni sem kell tudni tökéletesen... A sajtóközleményt ezúttal változatlan formában közöljük

 • Alfa Romeo Giulia teszt és Playmate csemegék

  Hátsókerekes Alfával nyertem versenyt úgy, hogy most voltam életem első ilyen rendezvényén! :)

 • Egyedi DS modellek jönnek

  A DS a Párizsi Autószalonon mutatja be új szolgáltatását, amelynek keretében az ügyfelek teljesen az igényeikhez igazíthatják DS-ük külső és belső megjelenését

 • A nap videója: GYMKHANA NINE - Block új filmje

  2016 nagy év volt a Hoonigan Racing Division és Ken Block számára, aki az idei év már második Gymkhana videóját készítette el

 • Kombiterem - Ford Focus ST kombi TDCi teszt

  Óriási megtiszteltetés, ha elsőként kapunk meg egy tesztautót. Én azonban legalább ennyire örültem annak, hogy a Ford Focus ST-t az utolsó körére vihettem el. Így legalább az is kiderült, mennyire bírja a nyüstölést a sportverzió. Volt meglepetés.

www.tesztauto.hu / 185.80.49.31