Tovább a tesztautóra.
   
Lehengerelt – Mini Cooper D teszt Lehengerelt – Mini Cooper D teszt
Nincsenek könnyű helyzetben a dizájnerek, amikor egy ikonikus járgányhoz kell hozzányúlni. A Mini gárdája azonban nem görcsölt rá a feladatra, csakis a régi elvet követték. Mindent másképp csináltak, mint a többiek
2016.02.25.
Hamarosan itt az új Mini kabrió Hamarosan itt az új Mini kabrió
Márciusban debütál a nyitott tetős négyüléses kisautó legújabb generációja, öt különféle motorral és a 231 lóerős John Cooper Works verzióval
2016.01.28.
Az aszfalton húzza végig egy autótolvaj az áldozatot Az aszfalton húzza végig egy autótolvaj az áldozatot
Birminghamben Nikki Law-Priddey nyitva hagyta Minijének ajtaját, amit egy szemfüles tolvaj azonnal ki is szúrt. Beugrott az autóba és már indult is. Volna, ha Nikki nem próbálja meg visszaszerezni. A dulakodás közben a tolvaj kilökte a nőt az autóból és elindult, ám a harcos tulaj még akkor is kapaszkodott az autóba, amikor az autó elindult.
2015.02.05.
Legális drog - MINI Cooper teszt Legális drog - MINI Cooper teszt
A három hengernek nincs nagy presztízse, mégis van egy autó, amelynek orrába ilyen motort dugtak, elkérnek érte egy szekérderék pénzt, az ember pedig mosolyogva csengeti ki érte a vételárát. Hát persze, a MINI bármivel eladható. Ám ezzel a motorral sem kelt spórolós érzetet.
2015.01.14.
A darázs fullánkja: Mini Cooper S teszt A darázs fullánkja: Mini Cooper S teszt
Sokan mondják, hogy nem is rendes autó, olyan kicsi. Badarság. Azt is sokan állítják, hogy teljesen női autó, méretei, illetve divatos külseje miatt. Na tőlük megkérdezném, vajon volt-e már közös élményük valaha egy Minivel?
2014.08.04.
Én ezt tényleg nem értem! - Mini Paceman Cooper S All4 Én ezt tényleg nem értem! - Mini Paceman Cooper S All4
Ez az autó többször lepett meg. Sőt, gyakorlatilag folyamatosan meglepetéseket okozott. Ha ember lenne, valószínűleg messzire elkerülném, így viszont autóként jó móka.
2014.06.06.
Ez már a harmadik: Oxfordban mutatták be az új Minit Ez már a harmadik: Oxfordban mutatták be az új Minit
Háromnegyed milliárd fontot dobott be a BMW az új Mini sikere érdekében. A pénz a megújult modell elkészítése mellett három komolyabb beruházásra is elég volt.
2013.11.19.
Fegyverkezik a MINI Fegyverkezik a MINI
Nyakunkon a 3. új MINI generáció bemutatója, így érkeznek az első információk is. Azt például már tudjuk, hogy technikai csemegék garmadáját kapja majd meg az újdonság.
2013.10.04.
Autómánia: Az elektromos Mini Autómánia: Az elektromos Mini
A Mini mindig tudott, és tud még ma is meglepetésekkel szolgálni. Az Autómánia stábja például 2010-ben az elektromos Minin lepődött meg, és gyorsan ki is ruccantak Münchenbe, hogy kipróbálják.
2013.08.03.
Hétvégi mozi: Mini JCW az Autómániában Hétvégi mozi: Mini JCW az Autómániában
A MINI-ről, mint a mesebeli rókáról, számtalan bőrt próbálnak manapság lehúzni, de a legfontosabb termék, a kis háromajtós örömgolyó továbbra is remek darab. És abból is a John Cooper Works verzió a legmenőbb.
2013.05.04.
Ez volt minden idők leggyorsabb utcai Minije Ez volt minden idők leggyorsabb utcai Minije
Tavaly év végén jelent meg a Mini John Cooper Works GP változata a szalonokban, ám máris az a hír járja, hogy eladták mind a 2000 darabot belőle. Ezért volt ez minden idők leggyorsabb utcai Minije.
2013.03.23.
A résmarketing diadala - itt a Mini Paceman A résmarketing diadala - itt a Mini Paceman
Az autógyártás ma már elképzelhetetlen marketing nélkül, mert bármennyire is közhelyes, de a jó bornak is kell a cégér. És ez nem is baj, addig, amíg nem a marketingesek kezdenek el autókat tervezni.
2012.09.18.
Ajánlott cikkekX
 • A Honda vezetést segítő asszisztenst mutatott be

  A CES2017 kiállításon mutatták be a Honda új fejlesztéseit. A technikai fejlesztéseknek hála, már motorozni sem kell tudni tökéletesen... A sajtóközleményt ezúttal változatlan formában közöljük

 • Alfa Romeo Giulia teszt és Playmate csemegék

  Hátsókerekes Alfával nyertem versenyt úgy, hogy most voltam életem első ilyen rendezvényén! :)

 • Egyedi DS modellek jönnek

  A DS a Párizsi Autószalonon mutatja be új szolgáltatását, amelynek keretében az ügyfelek teljesen az igényeikhez igazíthatják DS-ük külső és belső megjelenését

 • A nap videója: GYMKHANA NINE - Block új filmje

  2016 nagy év volt a Hoonigan Racing Division és Ken Block számára, aki az idei év már második Gymkhana videóját készítette el

 • Kombiterem - Ford Focus ST kombi TDCi teszt

  Óriási megtiszteltetés, ha elsőként kapunk meg egy tesztautót. Én azonban legalább ennyire örültem annak, hogy a Ford Focus ST-t az utolsó körére vihettem el. Így legalább az is kiderült, mennyire bírja a nyüstölést a sportverzió. Volt meglepetés.

www.tesztauto.hu / 185.80.49.31