Tovább a tesztautóra.
   
Cápa-tuning Corvette-re? Cápa-tuning Corvette-re?
Nem a legjobb módja az új Chevrolet Corvette Stingray egyedivé tételének a manapság divattá váló cápafogsor, azonban kétségtelenül érdekes látványt nyújt
2014.09.12.
Kivonul a Chevrolet Európából! Kivonul a Chevrolet Európából!
GM bejelentése szerint 2015 év végéig kivezetik olcsóbbik márkájukat az európai piacról, így Magyarországról is eltűnik az arany csokornyakkendő.
2013.12.05.
Ilyen Aveo még nem volt - Chevrolet Aveo D teszt Ilyen Aveo még nem volt - Chevrolet Aveo D teszt
Nagy lépésre szánta magát tavaly a Chevrolet, ugyanis először pakolt az Aveo-ba dízelmotort. A kis öngyulladós azonban nem saját fejlesztés, a Fiat és az Opel egyes modelljeiben is megtalálhatjuk ezt az 1248 cm³-es turbódízelmotort.
2013.08.26.
Levetkőzik a Camaro Levetkőzik a Camaro
Frankfurtban ismerkedhet meg Európa a megújult Chevrolet Camaro kupé és kabrio változatával. A híres izomautó jelenlegi, vagyis ötödik generációja sokmindenben megváltozott.
2013.08.23.
Levetkőzött a Corvette Levetkőzött a Corvette
Nagy várakozás előzte meg a legújabb Chevrolet Corvette Stingrayt. A nagy leleplezés után viszont már csak egy dolog hiányzott: a tető nélküli változat. Eddig legalábbis.
2013.06.30.
Továbbra is menő az izomszag - Megújult a Chevrolet Camaro Továbbra is menő az izomszag - Megújult a Chevrolet Camaro
Egy kicsit jobban rákapcsolt a konditeremben a Chevrolet izomautója, a Camaro. Helyenként szálkásabb, míg bizonyos pontjain vastagabb lett.
2013.06.19.
Szóljatok a köpcösnek! Chevrolet Trax teszt Szóljatok a köpcösnek! Chevrolet Trax teszt
Újabb SUV-val bővült a szegmens, ugyanis Trax néven érkezik a Chevrolet kicsiny, ám annál mokányabb szabadidő autója. Horvátországban próbáltuk.
2013.05.01.
A nap videója: Ebben még volt anyag! A nap videója: Ebben még volt anyag!
Hajlamosak vagyunk párás szemmel gondolni azokra az időkre, amikor az autók még acélból készültek, műanyagoknak nyoma sem volt a karosszérián. Tankoknak tűntek, ám mégsem mentek át a falakon.
2013.04.25.
Itt a hullámok hangosak-Chevrolet Malibu Itt a hullámok hangosak-Chevrolet Malibu
A Chevrolet nagyon komolyan dolgozik azon, hogy hátrahagyják a múltat. Persze, nem a gyár történelmét akarják feledtetni, hanem azt a rossz beidegződést, ami a Daewoo házasság és az utána jövő Chevy modellek miatt alakult ki az emberekben. Azóta új szelek fújdogálnak, aminek hozadéka a Spark, a Cruze, az új Aveo, míg a nagyobb méretű autók szegmenseiben az Orlando illetve a Malibu.
2013.03.27.
Új Chevy modellek: Trax és frissített Captiva Új Chevy modellek: Trax és frissített Captiva
A Chevrolet a nagy vízen túl elég erős szabadidőautó-terepjáró kínálattal rendelkezik, az öreg kontinensen viszont csak a Captiva képviselte eddig az SUV-ket. Eddig.
2013.02.25.
Lelkes puttonyos - Chevrolet Cruze SW 1.4 Turbo Lelkes puttonyos - Chevrolet Cruze SW 1.4 Turbo
Az új turbómotor olyan érzés a Cruze-ban, mintha leakasztottuk volna a vonóhorogról a 3 mázsa cementet tartalmazó utánfutót. Azért mégiscsak a WTCC bajnokcsapatáról beszélünk, nem?
2013.02.15.
Nyugati városokban sikermodell lehet: Chevrolet Spark EV Nyugati városokban sikermodell lehet: Chevrolet Spark EV
A kis Spark EV a legfejlettebb villanymotort és akkumulátor-rendszert kapta, amelyet valaha is gyártott a General Motors. A tavalyi Los Angeles-i világpremier után Genfben Európának is megmutatja magát
2013.02.14.
Régi motor nem vén motor Régi motor nem vén motor
A hatalmas, aranyszínű embléma mást jelent nekünk és mást a tengeren túlon. Ott az önfeledt, szabad autózás jelképe, olyan modellekkel, mint a Corvette vagy a Camaro, míg nálunk az ésszerű családi autó megtestesítői. Mert valljuk csak be őszintén, aki nem
2012.03.09.
Ajánlott cikkekX
 • A Honda vezetést segítő asszisztenst mutatott be

  A CES2017 kiállításon mutatták be a Honda új fejlesztéseit. A technikai fejlesztéseknek hála, már motorozni sem kell tudni tökéletesen... A sajtóközleményt ezúttal változatlan formában közöljük

 • Alfa Romeo Giulia teszt és Playmate csemegék

  Hátsókerekes Alfával nyertem versenyt úgy, hogy most voltam életem első ilyen rendezvényén! :)

 • Egyedi DS modellek jönnek

  A DS a Párizsi Autószalonon mutatja be új szolgáltatását, amelynek keretében az ügyfelek teljesen az igényeikhez igazíthatják DS-ük külső és belső megjelenését

 • A nap videója: GYMKHANA NINE - Block új filmje

  2016 nagy év volt a Hoonigan Racing Division és Ken Block számára, aki az idei év már második Gymkhana videóját készítette el

 • Kombiterem - Ford Focus ST kombi TDCi teszt

  Óriási megtiszteltetés, ha elsőként kapunk meg egy tesztautót. Én azonban legalább ennyire örültem annak, hogy a Ford Focus ST-t az utolsó körére vihettem el. Így legalább az is kiderült, mennyire bírja a nyüstölést a sportverzió. Volt meglepetés.

www.tesztauto.hu / 185.80.49.31