Tovább a tesztautóra.

Rólunk

Magyarország egyik legolvasottabb online motoros magazinja, a 2007 óta működő tesztmotor.hu tapasztalatait kamatoztatva indult el 2012 őszén az RTL Autómánia stábjának támogatásával a tesztauto.hu autós portál.
A hazai piacon fellelhető új és használt autókról jelennek meg szakmailag kifogástalan, de könnyed hangvételű tesztek írásban és videón. Természetesen a benzingőzös világ napi hírei és érdekességei is terítékre kerülnek, de például autós-motoros eseménynaptár is megtalálható már az oldalon.

A 12 évnyi TV műsorkészítésben felhalmozott tapasztalatainkat a weben kamatoztatjuk tovább és a régi archívumunkat folyamatosan elérhetővé tesszük. Így sok autótípusról akár két-három generációra visszamenőleg is tényszerű információkat találhatnak a látogatók.

Különös figyelmet fordítunk a biztonságos közlekedésre és a vezetéstechnikai tréningekre, illetve a szervizelésre, karbantartásra is.
Mindezek mellett célunk, hogy a hazai autós újságírás kevésbé járt ösvényein is utat nyissunk, így a tesztauto.hu hasábjain olyan irányokba is nyitni kívánunk mint a női szempontok, a kifejezetten igényes és informatív videós tartalom.

A valóban jól kereshető archívumban minden olvasó megtalálja azt amire épp szüksége van.

A tesztelt autókról természetesen nem csak nekünk van véleményünk, ezért olvasóink számára is lehetőséget biztosítunk kommentálásra, sőt saját szövegek, képek, illetve akár videók megosztására is. A kommentálás saját adatbázissal és integrált Facebook alkalmazással is működik.

Ajánlott cikkekX
 • A Honda vezetést segítő asszisztenst mutatott be

  A CES2017 kiállításon mutatták be a Honda új fejlesztéseit. A technikai fejlesztéseknek hála, már motorozni sem kell tudni tökéletesen... A sajtóközleményt ezúttal változatlan formában közöljük

 • Alfa Romeo Giulia teszt és Playmate csemegék

  Hátsókerekes Alfával nyertem versenyt úgy, hogy most voltam életem első ilyen rendezvényén! :)

 • Egyedi DS modellek jönnek

  A DS a Párizsi Autószalonon mutatja be új szolgáltatását, amelynek keretében az ügyfelek teljesen az igényeikhez igazíthatják DS-ük külső és belső megjelenését

 • A nap videója: GYMKHANA NINE - Block új filmje

  2016 nagy év volt a Hoonigan Racing Division és Ken Block számára, aki az idei év már második Gymkhana videóját készítette el

 • Kombiterem - Ford Focus ST kombi TDCi teszt

  Óriási megtiszteltetés, ha elsőként kapunk meg egy tesztautót. Én azonban legalább ennyire örültem annak, hogy a Ford Focus ST-t az utolsó körére vihettem el. Így legalább az is kiderült, mennyire bírja a nyüstölést a sportverzió. Volt meglepetés.

www.tesztauto.hu / 185.80.49.31