Tovább a tesztautóra.

Megvan a TopGear új műsorvezetője

Írta: TesztAuto.hu 2016-02-04 16:00:01

Az ikonikus amerikai színész, Matt LeBlanc ma bejelentette, hogy az egyik új műsorvezetője lesz a közelgő, visszatérő Top Gear-nek – a föld legnagyobb autós szórakoztató műsorának

LeBlanc részvétele a műsor 39 éves történetében az első alkalom, hogy nem brit származású a műsor házigazdája.

Vajon mit várhatunk a megszállott autó imádó szórakoztatóművészek és a kulturális összecsapások koktéljától – a megújult műsor várva várt visszatérése a BBC Two csatornán és a TV képernyőkön kerül bejelentésre idén Májusban.
 
A BBC-n futó népszerű vígjáték, az Episodes Golden Globe-díjas sztárja, LeBlanc nemzetközi hatása sosem volt erősebb, mint ma annak ellenére, hogy a nemzetözi szenzáció, a Jóbarátok forgatása 12 évvel ezelőtt fejeződött be. Az Ő neve már ismerős a Top Gear nézői számára, hiszen két alkalommal is a műsor vendége volt, valamint a leggyorsabb híresség, aki megfizethető árú autóval próbálta ki a Top Gear pályát. LeBlanc mindemellett bemutatta a legutóbbi Top Gear különrészét: a The Races című műsort, melyben ő vezette keresztül a rajongókat az elmúlt 22 rész legemlékezetesebb verseny pillanatain.
 
Matt LeBlanc (a lenti képen) csatlakozása után a további Top Gear tagok is rövidesen megerősítést kapnak a produkcióhoz való csatlakozásról.Chris Evans az alábbiakat mondta a legújabb Top Gear műsorvezetőjéről: “Matt egy igazi autóverseny mániás és izgatott vagyok, hogy ő is csatlakozik a Top Gear csapatához. Megvalósítani a legőrültebb autós elképzeléseket a képernyőn egy igazi álommunka és tudom, hogy mindketten elő fogunk állni néhány hihetetlen road trip ötlettel. Alig várjuk, hogy megoszthassuk az élményeinket idén a képernyőkön”
 
“Mint autó imádó és masszív Top Gear rajongó megtiszteltetés számomra, hogy részsee lehetek egy legendás sorozat új fejezetének. Alig várom!” - tette hozzá Matt LeBlanc.
 
Alan Tyler, a BBC egyik vezetője nyilatkozta: “Matt klasszikus stílust képvisel és hihetetlen fogás a Top Gear csapatának. Saját bevallása szerint autó fanatikus és szenvedélyesen szereti a műsort. Nagyon várom, hogy megnézzem Christ és Mattet, ahogy egy egészen új műsort szolgáltatnak a közönségnek”

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél Te az első!


Kép csatolása Videó csatolása
Ajánlott cikkekX
 • A Honda vezetést segítő asszisztenst mutatott be

  A CES2017 kiállításon mutatták be a Honda új fejlesztéseit. A technikai fejlesztéseknek hála, már motorozni sem kell tudni tökéletesen... A sajtóközleményt ezúttal változatlan formában közöljük

 • Alfa Romeo Giulia teszt és Playmate csemegék

  Hátsókerekes Alfával nyertem versenyt úgy, hogy most voltam életem első ilyen rendezvényén! :)

 • Egyedi DS modellek jönnek

  A DS a Párizsi Autószalonon mutatja be új szolgáltatását, amelynek keretében az ügyfelek teljesen az igényeikhez igazíthatják DS-ük külső és belső megjelenését

 • A nap videója: GYMKHANA NINE - Block új filmje

  2016 nagy év volt a Hoonigan Racing Division és Ken Block számára, aki az idei év már második Gymkhana videóját készítette el

 • Kombiterem - Ford Focus ST kombi TDCi teszt

  Óriási megtiszteltetés, ha elsőként kapunk meg egy tesztautót. Én azonban legalább ennyire örültem annak, hogy a Ford Focus ST-t az utolsó körére vihettem el. Így legalább az is kiderült, mennyire bírja a nyüstölést a sportverzió. Volt meglepetés.

www.tesztauto.hu / 185.80.49.31