Tovább a tesztautóra.

Most tiéd lehet Schwarzenegger autója

Írta: Sükösd Richárd 2014-09-06 22:00:52

Szeretnél valami igazán egyedi járművet? Akkor itt a te géped, ugyanis Arnold Schwarzenegger eladó sorba küldi az egyik nagyvadját, az 1977-es évjáratú Mercedesét. Kár, hogy túl drága mulatság.

Elég ritkán van ilyen lehetőség, hogy egy hollywoodi színész autóját lehet megkaparintani, azonban néha akad egy-egy gyöngyszem, mint a most árúba bocsátott Unimog. Eredetileg egy 1977-es Mercedes teherautó adja az alapot, viszont a terminátoré nem a sima, gyári változat, hanem egy erősen megváltoztatott darab.


A “tuning” ellenére, még mindig teljesen legális az autó utcai használata, amit egy 6,4 literes, dízel erőforrás hajt, 320 lóerővel. Az Unimog meglehetősen masszív lábakon áll, hiszen 22-es felnik találhatók rajta, hatalmas 445/65 Michelin XZL abroncsokkal karöltve. Rengeteg érdekes extra található a néhai Mercedesben, mint például a 4 kereket fékező kézifék, és ami még jobb, hogy csak 1300 mérföldet rakott bele Arnold. Ja, és természetesen aláírás is került a műszerfalra, ami mindenféleképpen növeli az értéket.


Azért vált eladóvá az átváltoztatott teherautó, mert Schwarzenegger már megunta, és helyette egy másik modellt választ. A német mobile.de használtautó oldalon lehet megvásárolni a gépet, amelyért 269 000 dollárt kérnek, tehát nagyjából 60 millió forintot.

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél Te az első!


Kép csatolása Videó csatolása
Ajánlott cikkekX
 • A Honda vezetést segítő asszisztenst mutatott be

  A CES2017 kiállításon mutatták be a Honda új fejlesztéseit. A technikai fejlesztéseknek hála, már motorozni sem kell tudni tökéletesen... A sajtóközleményt ezúttal változatlan formában közöljük

 • Alfa Romeo Giulia teszt és Playmate csemegék

  Hátsókerekes Alfával nyertem versenyt úgy, hogy most voltam életem első ilyen rendezvényén! :)

 • Egyedi DS modellek jönnek

  A DS a Párizsi Autószalonon mutatja be új szolgáltatását, amelynek keretében az ügyfelek teljesen az igényeikhez igazíthatják DS-ük külső és belső megjelenését

 • A nap videója: GYMKHANA NINE - Block új filmje

  2016 nagy év volt a Hoonigan Racing Division és Ken Block számára, aki az idei év már második Gymkhana videóját készítette el

 • Kombiterem - Ford Focus ST kombi TDCi teszt

  Óriási megtiszteltetés, ha elsőként kapunk meg egy tesztautót. Én azonban legalább ennyire örültem annak, hogy a Ford Focus ST-t az utolsó körére vihettem el. Így legalább az is kiderült, mennyire bírja a nyüstölést a sportverzió. Volt meglepetés.

www.tesztauto.hu / 185.80.49.31