Tovább a tesztautóra.

Hyundai Tripla5: korlátlan elkötelezettség

Írta:

Kevés gyártó mondhatja el magáról, hogy az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatásai legalább annyira különlegesek és sikeresek, mint termékei.

A Hyundai Triple5 szolgáltatási csomagja bevezetésekor Európa-szerte egyedülállónak számított, és az eltelt évek alatt sem vállalta egyetlen versenytárs sem, hogy akár csak megközelítően olyan sokoldalú, nagyvonalú és őszinte garanciális szolgáltatás-csomaggal álljon ügyfelei elé, mint a Hyundai – immár csaknem összes modellje kapcsán.

A Tripla 5 annak idején az ix35 kompakt szabadidőjárművel együtt érkezett meg az európai piacra. A látványos és fiatalos modellnek nem volt szüksége külön támogatásra a sikerhez, ám a Hyundai mégis egy minden tekintetben egyedülálló, teljes körű szolgáltatási ajánlatot tervezett a népszerűnek ígérkező jármű köré.

Ez az egész Európában bevezetett csomag három pilléren nyugszik: öt év teljes körű gyártói garanciát, öt év ingyenes asszisztencia-szolgáltatást, valamint öt éven keresztül nyújtott, évenkénti ingyenes állapotfelmérést foglal magában. Ezek a szolgáltatási elemek önmagukban is újat hoztak a márka és az ügyfelek életébe, együttesen azonban túlzás nélkül páratlan ajánlatnak számítottak a hazai, sőt a nemzetközi újautó-piacon is.

A Veloster is rajta van a listán


A Hyundai persze korábban sem hanyagolta el ügyfeleit: a sárga angyalok a Tripla 5 bevezetését megelőzően is rendelkezésre álltak, de a vásárlástól számítva „csak” 3 éven keresztül biztosítottak ingyenes országúti segítségét mindenféle meghibásodás, baleset, műszaki vagy egyéb jellegű probléma esetén. A Tripla 5 keretében azonban ez a védőernyő szolgáltatás 60 hónapra terjed ki, ráadásul az Unió összes tagállamában, valamint számos további európai országban is érvényesíthető, akár akkor is, ha az ügyfél önhibájából szorul segítségre – például bezárta a kulcsot az autóba, vagy menet közben kifogyott az üzemanyag.

Az ix35 bevezetését kísérő szolgáltatás mára jócskán túlnőtt eredeti keretein, és a Hyundai egyik legvonzóbb ismérvévé vált szerte Európában. A kompakt szabadidőjárművel megkezdett, új arculati és technológiai korszak minden további újdonsága magától értetődően vált jogosulttá a Tripla 5 szolgáltatásra. Így ma már gyakorlatilag minden új Hyundai gépkocsi1 vásárlásakor felár nélkül jár az ötéves, teljes körű szolgáltatási csomag.

A Tripla 5 az autók minőségére vonatkozó, megnyugtató és őszinte felelősségvállalás a Hyundai részéről.


  A meghibásodásokat teljesen kizárni természetesen lehetetlen, ám kellő körültekintéssel megelőzhető a legtöbb probléma. Ezért invitál a Hyundai minden újautó-tulajdonost évente egyszer márkaszervizeibe, hogy ott ingyenesen és alaposan átvizsgálják a jármű fődarabjait – a hajtásláncot, a futóművet, a kormányt és a fékrendszert –, így idejében felismerhető, ha a kivételesen jó minőségű tervezés és gyártás ellenére valamelyik alkatrésszel probléma támadna. A javasoltan szezonális átvizsgálás nem helyettesíti a kötelező szervizt, ám ez a két alkalom megfelelően időzítve a piacon egyedülálló gyakoriságú, alapos karbantartást, ezáltal fokozott állapotmegőrzést és értéktartást tesz lehetővé, plusz költségek nélkül.

Ezek a gyors műszaki felmérések arra is kiváló alkalmat teremtenek a Hyundai munkatársai számára, hogy személyesen találkozzanak ügyfeleikkel, meghallgassák véleményüket, megválaszolják kérdéseiket, kölcsönösen megosszák egymással tapasztalataikat. Megoldást kereshetnek az idő közben felmerülő igényekre, legyen szó üzemanyag-takarékossági tippekről, az autó ápolásáról, vagy az igényeknek leginkább megfelelő kiegészítők kiválasztásáról.

1 i10, i20, Santa Fe, ix55 kivételévelHozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél Te az első!


Kép csatolása Videó csatolása
Ajánlott cikkekX
 • A Honda vezetést segítő asszisztenst mutatott be

  A CES2017 kiállításon mutatták be a Honda új fejlesztéseit. A technikai fejlesztéseknek hála, már motorozni sem kell tudni tökéletesen... A sajtóközleményt ezúttal változatlan formában közöljük

 • Alfa Romeo Giulia teszt és Playmate csemegék

  Hátsókerekes Alfával nyertem versenyt úgy, hogy most voltam életem első ilyen rendezvényén! :)

 • Egyedi DS modellek jönnek

  A DS a Párizsi Autószalonon mutatja be új szolgáltatását, amelynek keretében az ügyfelek teljesen az igényeikhez igazíthatják DS-ük külső és belső megjelenését

 • A nap videója: GYMKHANA NINE - Block új filmje

  2016 nagy év volt a Hoonigan Racing Division és Ken Block számára, aki az idei év már második Gymkhana videóját készítette el

 • Kombiterem - Ford Focus ST kombi TDCi teszt

  Óriási megtiszteltetés, ha elsőként kapunk meg egy tesztautót. Én azonban legalább ennyire örültem annak, hogy a Ford Focus ST-t az utolsó körére vihettem el. Így legalább az is kiderült, mennyire bírja a nyüstölést a sportverzió. Volt meglepetés.

www.tesztauto.hu / 185.80.49.31