Tovább a tesztautóra.

Egyedi DS modellek jönnek

Írta: TesztAuto.hu 2016-09-27 00:00:01

A DS a Párizsi Autószalonon mutatja be új szolgáltatását, amelynek keretében az ügyfelek teljesen az igényeikhez igazíthatják DS-ük külső és belső megjelenését

Párizs a luxus és a divat fővárosa. Nem véletlen, hogy a DS Automobiles a Párizsi Autószalonra időzítette új, személyre szabott ajánlatának, a « Commandes Spéciales » -nak a bemutatását. Ezt a kezdeményezést az egykori elnöki DS-ek és a DS Prestige modellek inspirálták, de sok hasonlóságot mutat a nagy francia divatházak munkamódszerével is, amelynek keretében az ügyfelek teljesen az igényeikre szabott szolgáltatásban részesülnek. Az első példa egy konkrét ügyféligényre elkészített autó : a DS 5 Commande Spéciale.

A múltban sok sztár és politikus használt egyedileg készült DS-eket, amelyek közül több példány a mai napig ismert a világban. Ilyen volt de Gaulle tábornok páncélozott autója, vagy a különféle karosszéria-átalakítókkal (pl. Chapron) együttműködésben készült számos DS, de említhetjük az egykori DS modellekhez kapható számtalan karosszéria- és tetőszínt is. A személyre szabhatóság a DS génjeiben van.


"Ki ne álmodott volna egy olyan autóról, amely egyedileg, kizárólag az ő számára készült ? Ez a DS-nél most ismét lehetséges" - jelentette be Éric Apode, a DS termék- és fejlesztési igazgatója. "A személyre szabhatóság fontos része márkánk pozícionálásának. Ma egy új lépcsőhöz érkeztünk teljesen egyedi és személyre szabott ajánlatunkkal, amely a kínálat egészéhez elérhető lesz a párizsi DS WORLD bemutatóteremben. Ez az haute couture megjelenése az autók világában!"

Álomból valóság


Mme L., DS 5 ügyfél megosztotta igényeit Thierry Metroz-zal a DS Automobiles stílusigazgatójával, aki szerint : « Majdnem minden lehetséges. Az ügyfél teljesen megváltoztathatja DS-e belső atmoszféráját, kezdve az ülések és a műszerfal bőrkárpitozásától, egészen a különleges szőnyeggarnitúráig. Egy dizájner segítségével saját karosszériaszínét is megtervezheti. Semmi sem szab határt a kreatív ötleteknek.


"Avantgárd stílusa miatt a DS kitűnik a szériaautók közül. Nem meglepő, hogy ügyfelünk ezt a modellt választotta személyre szabott autójának alapjául" - tette hozzá Thierry Metroz.

Az első egyedi igény alapján készült autó létrehozásához a DS szakembereinek 4 hónap munkára volt szükségük. Az eredmény egy mélyfekete, gyöngyházfényű (Stardust Black) karosszériájú DS 5, amelynek fényezése kimondottan az ügyfél számára készült.

Az utastér az elegancia jegyében született meg : a jellegzetes óraszíj-mintázatú Nappa bőrülések különleges betéteket kaptak, amely visszaköszön az ajtókárpitokon, a műszerpanel árnyékolóján és a könyöktámaszokon is.


Mindezt az Amétryne zöld színű (A DS E-Tense nagy sikert aratott karosszériaszíne) plüssbetétek használata bolondítja meg, amellyel a rakodórekeszek belsejében és a szőnyegeknél találkozunk, utóbbiak vastagsága és kényelme egyedülálló az autók világában. A hab a tortán a 3D nyomtatású titán váltógomb, amelyen visszaköszön a bőrkárpitozás motívuma.

A DS a Párizsi Autószalonon

Párizsi Autószalonon másodszor kiállító DS Automobiles egy különleges utazásra invitálja Önt a Márka világába. A szokatlan kialakítású stand középpontjában a DS E-TENSE áll. Az autó körül a márka egy 360°-os show keretében mutatja be az ONLY YOU ügyfélkapcsolati programot, melynek része DS 5 « Commande Speciale »-on prezentált testreszabási lehetőség is. A standon helyet kap a FIA Formula E harmadik bajnokságának DSV-02 elektromos versenyautója és a DS Performance Line kollekció is.Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél Te az első!


Kép csatolása Videó csatolása
Ajánlott cikkekX

www.tesztauto.hu / 185.80.49.31