Tovább a tesztautóra.

Tovább a tesztautóra

Autós biztonság

Legfrissebb autós biztonság

 • A Traffipax helyzet egyre fokozódik

  A Traffipax helyzet egyre fokozódik

  Nemsokára élesítik az új sebességmérőket az utakon - nem árt felkészülni belőlük, mi mindenre képesek...
  0
 • Ezt tudják az új szupertraffik - videó

  Ezt tudják az új szupertraffik - videó

  Mint az közismert, nem csak sebességet mérnek, ennél sokkal-sokkal többet tudnak - bemutató videó, traffi-térképpel
  0
 • Mit élnek át a gyerekek, akik balesetet szenvednek?! - Videó

  Mit élnek át a gyerekek, akik balesetet szenvednek?! - Videó

  A száraz baleseti statisztikák soha nem mutatják meg, hogy az ütközés átélése milyen nyomot hagy felnőttekben, de főleg gyerekekben. A videóban autóbalesetet átélt gyerekek beszélnek az ütközés előzményeiről, a csattanásról és az azt követő időszakról, hogy azóta milyen érzésekkel ülnek ismét autóba
  1
 • Tanulságok egy baleset kapcsán

  Tanulságok egy baleset kapcsán

  Egy közlekedési baleset akkor válik a nagy nyilvánosság számára érdekessé, ha ismert ember is érintett benne. Rékasi Károly motorbaleseténél is van mit levonni tanulságként - interjú a közlekedésbiztonsági szakértővel (videó!)
  0
 • Halálos hívások

  Halálos hívások

  Menet közben telefonálni életveszélyes, ezt eddig is tudtuk. Egy nemrégiben elvégzett szimulátoros kísérlet mindennél jobban rávilágít arra, hogy miért.
  0
 • Gumis akció: másképp

  Gumis akció: másképp

  Akarod tudni, hogyan spórolhatsz egyszerre a benzinnel és a gumiabronccsal is? Semmi csoda nincs benne, mindössze levegőre lesz szükséged....
  0
 • Könnyen ott maradhatunk az úton

  Könnyen ott maradhatunk az úton

  Sajnálatos módon, a közlekedési balesetek több ember életét követelik egy évben, mint a fegyveres konfliktusok, és megközelítik a különböző nem rákos megbetegedésben elhunytak számát is.
  1
 • Ha lerobbanunk, elkél a segítség

  Ha lerobbanunk, elkél a segítség

  Sajnálatos módon a hazai gépjárműpark átlagéletkora az idén át fogja lépni a 13 esztendőt, ilyen vén emberemlékezet óta nem volt hazai gépjárműállomány. Ez például azzal jár együtt, hogy öregebb gépjárművekre kevésbé hajlamosak a tulajdonosaik biztosítást kötni, azonban sokkal gyakrabban is robbannak le, mint a fiatalabb társaik.
  0
 • Egy öregebb autóra is lehet jó áron cascot kötni

  Egy öregebb autóra is lehet jó áron cascot kötni

  Kevesebb, mint minden ötödik hazai gépjárművön van ma casco biztosítás, ami kifejezetten lesújtó eredmény. Mitől lehet ez, és miért baj?
  0
 • Egymillió autót veszünk a következő egy év alatt?

  Egymillió autót veszünk a következő egy év alatt?

  Legalábbis a tervek szerint. Ugyanis egy felmérés szerint minden tizedik magyar tervei között szerepel egy új, vagy használt autó beszerzése a következő 12 hónapban.
  0
 • Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - Hogyan hajtsunk havas hegyeken?

  Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - Hogyan hajtsunk havas hegyeken?

  A télnek még mindig nincs vége. Ezt az ország nyugati felében lakók nagyon jól tudják. De ha valaki esetleg mostanában indulna el síelni, akkor is érdemes tisztában lenni azzal, hogy mire kell figyelni a havas hegyi utakon.
  0
 • Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - Mi legyen télen a csomagtartóban?

  Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - Mi legyen télen a csomagtartóban?

  Ismerjük az alapvetéseket. Az már szinte biztos, hogy el tudjuk kerülni a veszélyes helyzeteket. Leginkább úgy, hogy nem kísértjük a szerencsét, és nagyon óvatosan vezetünk. Azt is tudjuk, hogy mik a téli vezetés leggyakoribb veszélyhelyzetei. Akár neki is vághatunk az Alpoknak, hogy síeljünk egyet? Előtte azért jöjjön pár fontos dolog, aminek helyt kell hagynunk a csomagtérben.
  0
 • Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - A téli veszélyek

  Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - A téli veszélyek

  Azt már megtanultuk, hogy hogyan üljünk télen autóba. Most foglalkozzunk azokkal a problémákkal, amikkel télen biztosan találkozunk. Mi történik például egy havas vészfékezéskor, ha nem megfelelő a gumink? Vagy mi a teendő, ha vegyes tapadású szakaszra futunk rá?
  0
 • Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - A téli alapok

  Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - A téli alapok

  Mindenki azt hiszi, hogy a tél már mindent megmutatott magából. Ez nem biztos, hogy így van. Sőt, sokan mostanában indulnak el síelni, szóval érdemes átismételni a téli vezetés alapjait.
  0
 • Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - Amikor csökken a figyelem

  Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - Amikor csökken a figyelem

  Járművezetésre alkalmas állapot. A KRESZ ezt szabja feltételként, ha volán mögé akarunk ülni. Logikusan azonnal kizáró tényező az alkohol és a drog, de mi a helyzet a többi befolyásoló tényezővel? Ha fáradtak vagyunk, ha stresszesek vagyunk, ha valamilyen betegség vagy gyógyszer miatt kevésbé tudunk koncentrálni, vezethetünk?
  0
 • Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - Gyerek a kocsiban

  Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - Gyerek a kocsiban

  Gondoltátok volna, hogy egy kalaptartón felejtett esernyő, vagy akár egy CD is halálos fegyver lehet a gyerekekre nézve? Nem? Akkor még nem gondolkodtatok el azon sem, hogy kabátban, vagy kabát nélkül kell-e bekötni a gyereket a biztonsági ülésbe?
  0
 • Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - A környezettudatos vezetés

  Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - A környezettudatos vezetés

  A vezetéstechnika nem csak arról szól, hogy biztonságosan vezessünk. A vezetéstechnikánk tökéletesítésével spórolhatunk is, ugyanis előrelátó vezetéssel kevesebb üzemanyagot használunk, kevesebbszer fékezünk, azaz kevésbé koptatjuk a fékeket, és persze ezeknek a dolgoknak van egy másik vetülete is. Kevésbé terheljük a környezetet.
  0
 • Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - Kikerülés vészfékezéssel

  Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - Kikerülés vészfékezéssel

  Az előző részben a kikerülési manővert tanultuk meg. Most jöjjön ennek a minősített esete, amikor kikerülés közben még fékezni is kell. Nem is akárhogyan, teljes erővel.
  0
 • Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - Kikerülési manőver

  Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - Kikerülési manőver

  Az alapokkal már tisztában vagyunk, jöhet a neheze. Mostantól az eddig tanultakat fogjuk kombinálni az Autómánia vezetéstechnikai sorozatában. Jaj, vigyázz! Egy váratlan akadály!
  0
 • Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - A túlkormányzottság

  Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - A túlkormányzottság

  Driftelni menő dolog. Persze csak akkor, ha akarattal tesszük (és zárt pályán). Ha úgy indul meg az autó fara, hogy nem számítunk rá, akkor a legmélyebb hittel elrebegett ima is csak annyit ér, mint szegény megboldogult Amy Winehouse-nak az elvonó. Talán egy dal születhet belőle, de megállni nem fogunk.
  0
 • Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - Az alulkormányzottság

  Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - Az alulkormányzottság

  Jön a kanyar, mi pedig jó nagy sebességgel közelítve hirtelen eltekerjük a kormányt. Mi történik? Az autó vagy egyáltalán nem, vagy pedig nem a kívánt mértékben kanyarodik. Ez az alulkormányzottság. Tanuljuk meg elkerülni, és kezelni!
  0
 • Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - Vészfékezés és biztonsági öv

  Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - Vészfékezés és biztonsági öv

  Fékezni könnyű, állítják sokan. Csak rá kell lépni a pedálra. De a vészfékezésnek is megvan a maga technikája. Érdemes elsajátítani, az életünk múlhat rajta.
  0
 • Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - A helyes kormányfogás

  Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - A helyes kormányfogás

  A mai vezetéstechnikai tanács a kormányról szól. Arról a kör alakú izéről. És miért is kell jól fogni? Mert jó nagy sebességgel haladó 1-2 tonnányi vasat irányítunk vele, ami ha rossz helyre megy, akkor valaki csúnyán megüti magát, és bibis lesz.
  0
 • Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - Az üléspozíció

  Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - Az üléspozíció

  Mindenki jól vezet. A saját bevallása szerint. De vajon ez tényleg így van? Nézzétek meg az Autómánia vezetéstechnikai sorozatát, és kiderül. Kezdjük az alapoknál.
  0
 • Félelmetes! Hórobbanás a kamion tetején

  Félelmetes! Hórobbanás a kamion tetején

  A tél nem viccel. Sem nálunk, sem máshol. Persze azért vannak olyan autósok, akik magasról tojnak rá, és ezzel együtt a közlekedés többi résztvevőjére is. A tegnapi havas cikket most alátámasztjuk egy erős példával.
  1
 • Ne légy paraszt: havazás után

  Ne légy paraszt: havazás után

  Vannak szituációk, amikor az autós csak magára gondol, magasról tojik a közlekedés többi résztvevőjére. A havazás is kihozza belőlünk a sutyerákot, úgyhogy jöjjön egy kis gyorstalpaló, hogy mit illik, és mit kötelező tenni ilyenkor a milliószor elmondott, leírt vezetéstechnikai dolgok mellett.
  5
 • Radaros-kamerás Mazda6-os

  Radaros-kamerás Mazda6-os

  Debütál az "i-Activsense", az új Mazda6-ban bemutatkozó biztonságtechnológia. A rendszer egy sor olyan fejlett, saját fejlesztésű megoldást foglal magában, amelyek segítenek a veszélyhelyzetek felismerésében, az ütközések elkerülésében, illetve azok súlyo
  0
 • Hihetetlen: Az autómosó átverte a Volvo computerét

  Hihetetlen: Az autómosó átverte a Volvo computerét

  Manapság egyre több elektronikai kütyü van az autókban, hiszen folyamatosan kell valami újdonság, amitől a marketing gépezet működhet. Persze ne feledjük, hogy ezek az extrák sokszor valódi használati értékkel bírnak, java részük sokkal biztonságosabbá te
  0
 • Sokkoló drift baleset - szigorúan 18+

  Sokkoló drift baleset - szigorúan 18+

  Sok vidám utcai drift videót láttunk már, amiket arab országokban rögzítettek. A mostanin nem fogtok nevetni. SZIGORÚAN CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK ÉS 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK!!!
  0
 • Így rajtol egy igazi lúzer... Videóval!

  Így rajtol egy igazi lúzer... Videóval!

  Az összkerékhajtás nem minden. Ezt általában télen szoktuk elmondani, amikor sok 4x4 tulajdonos gondolja azt, hogy semmi baj nem érheti, hiszen minden kereke hajtott. Ez télen és nyáron is csak önámítás, még egy Lamborghinivel is.
  0
 • A világ legszerencsésebb Nissan GT-R pilótája

  A világ legszerencsésebb Nissan GT-R pilótája

  Biztos többetekkel megesett már, hogy elindult alattatok az autó, és már csak rémült nézők voltatok a guruló moziban. Vagy azért nem tudtatok mit tenni, mert a fizika már nem engedte, vagy pedig azért, mert a képességeitek nem voltak elegendőek hozzá. Ebb
  0

Véletlenszerű autós biztonság

 • Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - Gyerek a kocsiban

  Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - Gyerek a kocsiban

  Gondoltátok volna, hogy egy kalaptartón felejtett esernyő, vagy akár egy CD is halálos fegyver lehet a gyerekekre nézve? Nem? Akkor még nem gondolkodtatok el azon sem, hogy kabátban, vagy kabát nélkül kell-e bekötni a gyereket a biztonsági ülésbe?
  0
 • Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - Hogyan hajtsunk havas hegyeken?

  Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - Hogyan hajtsunk havas hegyeken?

  A télnek még mindig nincs vége. Ezt az ország nyugati felében lakók nagyon jól tudják. De ha valaki esetleg mostanában indulna el síelni, akkor is érdemes tisztában lenni azzal, hogy mire kell figyelni a havas hegyi utakon.
  0
 • Ha lerobbanunk, elkél a segítség

  Ha lerobbanunk, elkél a segítség

  Sajnálatos módon a hazai gépjárműpark átlagéletkora az idén át fogja lépni a 13 esztendőt, ilyen vén emberemlékezet óta nem volt hazai gépjárműállomány. Ez például azzal jár együtt, hogy öregebb gépjárművekre kevésbé hajlamosak a tulajdonosaik biztosítást kötni, azonban sokkal gyakrabban is robbannak le, mint a fiatalabb társaik.
  0
 • Hihetetlen: Az autómosó átverte a Volvo computerét

  Hihetetlen: Az autómosó átverte a Volvo computerét

  Manapság egyre több elektronikai kütyü van az autókban, hiszen folyamatosan kell valami újdonság, amitől a marketing gépezet működhet. Persze ne feledjük, hogy ezek az extrák sokszor valódi használati értékkel bírnak, java részük sokkal biztonságosabbá te
  0
 • Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - Az üléspozíció

  Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - Az üléspozíció

  Mindenki jól vezet. A saját bevallása szerint. De vajon ez tényleg így van? Nézzétek meg az Autómánia vezetéstechnikai sorozatát, és kiderül. Kezdjük az alapoknál.
  0
 • Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - Kikerülés vészfékezéssel

  Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - Kikerülés vészfékezéssel

  Az előző részben a kikerülési manővert tanultuk meg. Most jöjjön ennek a minősített esete, amikor kikerülés közben még fékezni is kell. Nem is akárhogyan, teljes erővel.
  0
 • Félelmetes! Hórobbanás a kamion tetején

  Félelmetes! Hórobbanás a kamion tetején

  A tél nem viccel. Sem nálunk, sem máshol. Persze azért vannak olyan autósok, akik magasról tojnak rá, és ezzel együtt a közlekedés többi résztvevőjére is. A tegnapi havas cikket most alátámasztjuk egy erős példával.
  1
 • Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - A helyes kormányfogás

  Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - A helyes kormányfogás

  A mai vezetéstechnikai tanács a kormányról szól. Arról a kör alakú izéről. És miért is kell jól fogni? Mert jó nagy sebességgel haladó 1-2 tonnányi vasat irányítunk vele, ami ha rossz helyre megy, akkor valaki csúnyán megüti magát, és bibis lesz.
  0
 • Sokkoló drift baleset - szigorúan 18+

  Sokkoló drift baleset - szigorúan 18+

  Sok vidám utcai drift videót láttunk már, amiket arab országokban rögzítettek. A mostanin nem fogtok nevetni. SZIGORÚAN CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK ÉS 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK!!!
  0
 • Radaros-kamerás Mazda6-os

  Radaros-kamerás Mazda6-os

  Debütál az "i-Activsense", az új Mazda6-ban bemutatkozó biztonságtechnológia. A rendszer egy sor olyan fejlett, saját fejlesztésű megoldást foglal magában, amelyek segítenek a veszélyhelyzetek felismerésében, az ütközések elkerülésében, illetve azok súlyo
  0
 • Ezt tudják az új szupertraffik - videó

  Ezt tudják az új szupertraffik - videó

  Mint az közismert, nem csak sebességet mérnek, ennél sokkal-sokkal többet tudnak - bemutató videó, traffi-térképpel
  0
 • Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - Kikerülési manőver

  Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - Kikerülési manőver

  Az alapokkal már tisztában vagyunk, jöhet a neheze. Mostantól az eddig tanultakat fogjuk kombinálni az Autómánia vezetéstechnikai sorozatában. Jaj, vigyázz! Egy váratlan akadály!
  0
 • Egy öregebb autóra is lehet jó áron cascot kötni

  Egy öregebb autóra is lehet jó áron cascot kötni

  Kevesebb, mint minden ötödik hazai gépjárművön van ma casco biztosítás, ami kifejezetten lesújtó eredmény. Mitől lehet ez, és miért baj?
  0
 • Mit élnek át a gyerekek, akik balesetet szenvednek?! - Videó

  Mit élnek át a gyerekek, akik balesetet szenvednek?! - Videó

  A száraz baleseti statisztikák soha nem mutatják meg, hogy az ütközés átélése milyen nyomot hagy felnőttekben, de főleg gyerekekben. A videóban autóbalesetet átélt gyerekek beszélnek az ütközés előzményeiről, a csattanásról és az azt követő időszakról, hogy azóta milyen érzésekkel ülnek ismét autóba
  1
 • Könnyen ott maradhatunk az úton

  Könnyen ott maradhatunk az úton

  Sajnálatos módon, a közlekedési balesetek több ember életét követelik egy évben, mint a fegyveres konfliktusok, és megközelítik a különböző nem rákos megbetegedésben elhunytak számát is.
  1
 • Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - A túlkormányzottság

  Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - A túlkormányzottság

  Driftelni menő dolog. Persze csak akkor, ha akarattal tesszük (és zárt pályán). Ha úgy indul meg az autó fara, hogy nem számítunk rá, akkor a legmélyebb hittel elrebegett ima is csak annyit ér, mint szegény megboldogult Amy Winehouse-nak az elvonó. Talán egy dal születhet belőle, de megállni nem fogunk.
  0
 • A Traffipax helyzet egyre fokozódik

  A Traffipax helyzet egyre fokozódik

  Nemsokára élesítik az új sebességmérőket az utakon - nem árt felkészülni belőlük, mi mindenre képesek...
  0
 • Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - Mi legyen télen a csomagtartóban?

  Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - Mi legyen télen a csomagtartóban?

  Ismerjük az alapvetéseket. Az már szinte biztos, hogy el tudjuk kerülni a veszélyes helyzeteket. Leginkább úgy, hogy nem kísértjük a szerencsét, és nagyon óvatosan vezetünk. Azt is tudjuk, hogy mik a téli vezetés leggyakoribb veszélyhelyzetei. Akár neki is vághatunk az Alpoknak, hogy síeljünk egyet? Előtte azért jöjjön pár fontos dolog, aminek helyt kell hagynunk a csomagtérben.
  0
 • Ne légy paraszt: havazás után

  Ne légy paraszt: havazás után

  Vannak szituációk, amikor az autós csak magára gondol, magasról tojik a közlekedés többi résztvevőjére. A havazás is kihozza belőlünk a sutyerákot, úgyhogy jöjjön egy kis gyorstalpaló, hogy mit illik, és mit kötelező tenni ilyenkor a milliószor elmondott, leírt vezetéstechnikai dolgok mellett.
  5
 • Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - Amikor csökken a figyelem

  Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - Amikor csökken a figyelem

  Járművezetésre alkalmas állapot. A KRESZ ezt szabja feltételként, ha volán mögé akarunk ülni. Logikusan azonnal kizáró tényező az alkohol és a drog, de mi a helyzet a többi befolyásoló tényezővel? Ha fáradtak vagyunk, ha stresszesek vagyunk, ha valamilyen betegség vagy gyógyszer miatt kevésbé tudunk koncentrálni, vezethetünk?
  0
 • A világ legszerencsésebb Nissan GT-R pilótája

  A világ legszerencsésebb Nissan GT-R pilótája

  Biztos többetekkel megesett már, hogy elindult alattatok az autó, és már csak rémült nézők voltatok a guruló moziban. Vagy azért nem tudtatok mit tenni, mert a fizika már nem engedte, vagy pedig azért, mert a képességeitek nem voltak elegendőek hozzá. Ebb
  0
 • Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - Vészfékezés és biztonsági öv

  Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - Vészfékezés és biztonsági öv

  Fékezni könnyű, állítják sokan. Csak rá kell lépni a pedálra. De a vészfékezésnek is megvan a maga technikája. Érdemes elsajátítani, az életünk múlhat rajta.
  0
 • Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - Az alulkormányzottság

  Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - Az alulkormányzottság

  Jön a kanyar, mi pedig jó nagy sebességgel közelítve hirtelen eltekerjük a kormányt. Mi történik? Az autó vagy egyáltalán nem, vagy pedig nem a kívánt mértékben kanyarodik. Ez az alulkormányzottság. Tanuljuk meg elkerülni, és kezelni!
  0
 • Egymillió autót veszünk a következő egy év alatt?

  Egymillió autót veszünk a következő egy év alatt?

  Legalábbis a tervek szerint. Ugyanis egy felmérés szerint minden tizedik magyar tervei között szerepel egy új, vagy használt autó beszerzése a következő 12 hónapban.
  0
 • Gumis akció: másképp

  Gumis akció: másképp

  Akarod tudni, hogyan spórolhatsz egyszerre a benzinnel és a gumiabronccsal is? Semmi csoda nincs benne, mindössze levegőre lesz szükséged....
  0
 • Tanulságok egy baleset kapcsán

  Tanulságok egy baleset kapcsán

  Egy közlekedési baleset akkor válik a nagy nyilvánosság számára érdekessé, ha ismert ember is érintett benne. Rékasi Károly motorbaleseténél is van mit levonni tanulságként - interjú a közlekedésbiztonsági szakértővel (videó!)
  0
 • Így rajtol egy igazi lúzer... Videóval!

  Így rajtol egy igazi lúzer... Videóval!

  Az összkerékhajtás nem minden. Ezt általában télen szoktuk elmondani, amikor sok 4x4 tulajdonos gondolja azt, hogy semmi baj nem érheti, hiszen minden kereke hajtott. Ez télen és nyáron is csak önámítás, még egy Lamborghinivel is.
  0
 • Halálos hívások

  Halálos hívások

  Menet közben telefonálni életveszélyes, ezt eddig is tudtuk. Egy nemrégiben elvégzett szimulátoros kísérlet mindennél jobban rávilágít arra, hogy miért.
  0
 • Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - A téli veszélyek

  Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - A téli veszélyek

  Azt már megtanultuk, hogy hogyan üljünk télen autóba. Most foglalkozzunk azokkal a problémákkal, amikkel télen biztosan találkozunk. Mi történik például egy havas vészfékezéskor, ha nem megfelelő a gumink? Vagy mi a teendő, ha vegyes tapadású szakaszra futunk rá?
  0
 • Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - A környezettudatos vezetés

  Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - A környezettudatos vezetés

  A vezetéstechnika nem csak arról szól, hogy biztonságosan vezessünk. A vezetéstechnikánk tökéletesítésével spórolhatunk is, ugyanis előrelátó vezetéssel kevesebb üzemanyagot használunk, kevesebbszer fékezünk, azaz kevésbé koptatjuk a fékeket, és persze ezeknek a dolgoknak van egy másik vetülete is. Kevésbé terheljük a környezetet.
  0
 • Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - A téli alapok

  Vezetéstechnikai tanácsok az Autómániától - A téli alapok

  Mindenki azt hiszi, hogy a tél már mindent megmutatott magából. Ez nem biztos, hogy így van. Sőt, sokan mostanában indulnak el síelni, szóval érdemes átismételni a téli vezetés alapjait.
  0
Ajánlott cikkekX

www.tesztauto.hu / 185.80.49.31