Tovább a tesztautóra.

Írta: TesztAuto.hu 2015-01-14 10:00:01

A lehengerlő 550 lóerős, hibrid Honda NSX ejtette ámulatba a Detroit Motor Show-t.Az előző NSX-et még 1989-ben mutatták be szintén az Egyesült Államokban, Chicagoban. Épp itt volt az ideje, hogy megérkezzen az utód.

1. Bi-turbós, hibrid motor 550 lóerővel felvértezve. Mind a négy kerekét hajtja majd az NSX, melyben 3 elektromotor és egy, a két tengely közé épített V6-os benzinmotor segít majd.

2. Külsőre úgy néz ki, mintha az R8 és a McLaren P1 szerelemgyereke lenne. Az alumínium és acél karosszéria, az alacsony tetővonallal és a hatalmas légbeömlőkkel, leírhatatlanul agresszív külsőt kölcsönöz az új Hondának.3.Az autó fenekét LED lámpák és diffúzor teszi teljessé. A négy, kitüremkedő kipufogóvég pedig emlékezet az új Corvettere.

4. A Honda mérnökei rengeteg időt töltöttek a szélcsatornában, hogy tökéletesítsék a levegő áramlást az NSX körül.5. Az elől 19, hátul 20 colos felnik mögött karbon-kerámia fékeket találunk.

6. A vezető előtt itt is egy TFT kijelzőt találunk, melyen kedvünkre változtathatjuk a megjeleníteni kívánt funkciókat. Kijelzőből a középkonzolra is került egy méretes a hőmérséklet szabályzó gombok fölé. Az NSX-ben három alapprogramból tudunk majd választani (már aki megteheti majd ugye..): Csendes, Sport, Sport+ és Track.Bár nagy újdonságot nem hozott magával az NSX, hisz ezeket a technológiákat már mind ismerhetjük más gyártók hasonló autóiból de bízunk benne, hogy a Honda ki tud hozni valami pluszt a rendelkezésre álló alkatrészekből.

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél Te az első!


Kép csatolása Videó csatolása
Ajánlott cikkekX
 • A Honda vezetést segítő asszisztenst mutatott be

  A CES2017 kiállításon mutatták be a Honda új fejlesztéseit. A technikai fejlesztéseknek hála, már motorozni sem kell tudni tökéletesen... A sajtóközleményt ezúttal változatlan formában közöljük

 • Alfa Romeo Giulia teszt és Playmate csemegék

  Hátsókerekes Alfával nyertem versenyt úgy, hogy most voltam életem első ilyen rendezvényén! :)

 • Egyedi DS modellek jönnek

  A DS a Párizsi Autószalonon mutatja be új szolgáltatását, amelynek keretében az ügyfelek teljesen az igényeikhez igazíthatják DS-ük külső és belső megjelenését

 • A nap videója: GYMKHANA NINE - Block új filmje

  2016 nagy év volt a Hoonigan Racing Division és Ken Block számára, aki az idei év már második Gymkhana videóját készítette el

 • Kombiterem - Ford Focus ST kombi TDCi teszt

  Óriási megtiszteltetés, ha elsőként kapunk meg egy tesztautót. Én azonban legalább ennyire örültem annak, hogy a Ford Focus ST-t az utolsó körére vihettem el. Így legalább az is kiderült, mennyire bírja a nyüstölést a sportverzió. Volt meglepetés.

www.tesztauto.hu / 185.80.49.31